x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film VIDEO - Veşti bune pentru fanii Game of Thrones

VIDEO - Veşti bune pentru fanii Game of Thrones

04 Dec 2015   •   14:10
VIDEO - Veşti bune pentru fanii Game of Thrones

HBO a lansat un nou teaser pentru cel de-al şaselea sezon al seriei "Game of Thrones" (Urzeala Tronurilor), un clip alcătuit dintr-un amalgam de secvenţe din seriile anterioare dar care dezvăluie un dialog între Bran Stark şi Corbul cu trei ochi care face parte din sezonul ce va fi lansat în luna aprilie.

Clipul are doar 41 de secunde. Fragmentele de scene alese din seriile anterioare se derulează pe fundalul sonor asigurat de discuţia dintre Corbul cu trei ochi (vocea lui Max von Sydow) şi Bran Stark (interpretat de Isaac Hempstead Wright).

'Noi privim. Noi ascultăm. Şi noi ne aducem aminte. Trecutul este deja scris. Cerneala s-a uscat", îi spune corbul lui Bran Stark în timp ce imaginea este fixată pe Jon Snow exact în clipele dinaintea morţii sale care a pus capăt sezonului 5 al serialului.

"Ei nu ştiu nimic din cele ce se vor întâmpla", îi răspunde Bran Stark mentorului său, cuvinte care capătă cu atât mai multă greutate cu cât, prin sezonul 6, seria "Game of Thrones" trece dincolo de "terra ferma" cărţilor publicate în seria "Cântec de gheaţă şi foc" şi pătrunde în "terra incognita" a volumului şase din serie care nu a fost încă publicat.

Personajul Bran Stark nu a mai apărut în serial din sezonul 4, când se afla pe drum, dincolo de Zid, spre un loc de iniţiere în vechea religie şi magia copiilor pădurii, fiind călăuzit de Corbul cu trei ochi.

Teaser-ul care începe şi se încheie cu imaginea lui Jon Snow a reaprins controversele cu privire la moartea acestui personaj de la sfârşitul sezonului anterior, iar mulţi dintre fani sunt convinşi că prezenţa sa în teaser reprezintă un semn că va reapare în serial.

Reapariţia sa în serial este susţinută şi de faptul că Jon Snow este personajul ales pentru posterul sezonului 6 din "Game of Thrones". AGERPRES

Game of Thrones - Teaser

×
Subiecte în articol: Game of Thrones