x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Dezvăluirile unei celebre actrițe hollywoodiene. Sex-simbol al anilor '80, ea spune că a fost violată la începutul carierei

Dezvăluirile unei celebre actrițe hollywoodiene. Sex-simbol al anilor '80, ea spune că a fost violată la începutul carierei

de Redacția Jurnalul    |    22 Ian 2023   •   21:25
Dezvăluirile unei celebre actrițe hollywoodiene. Sex-simbol al anilor '80, ea spune că a fost violată la începutul carierei
Sursa foto: Hepta

Starul hollywoodian, Brooke Shields, a spus că a fost violată la începutul carierei sale, într-un documentar prezentat la Festivalul de Film Sundance din SUA, scrie AFP.

Cei doi se cunoșteau și s-au întâlnit să discute despre un casting. La sfârșitul întrevederii, bărbatul a dus-o în camera de hotel motivând că vrea să-i cheme un taxi. Acesta s-a dus la toaletă și a ieșit dezbrăcat. 

"A fost ca o luptă ... îmi era frică să nu fiu sufocată sau ceva de genul ăsta. Nu m-am zbătut prea mult. Nu am făcut-o. Eram complet împietrită. Am crezut că 'nu'-ul meu ar trebui să fie suficient. Şi mi-am spus doar: 'Rămâi în viaţă şi pleacă'", povestit actriţa în filmul ''Pretty Baby: Brooke Shields'', care nu a vrut însă să dezvăluie numele agresorului. 

Ea l-a sunat apoi pe Galvin Becker, un prieten care lucra în domeniul securității. EL i-a spus "Este un viol", însă ea a replicat "Nu sunt pregătită să cred".

Documentarul va fi lansat pe platforma de streaming Hulu și are două părți. Pelicula prezintă sexualizarea imaginii vedetei americane când era încă un copil. A a pozat nud la vârsta de 10 ani iar la 12 ani a jucat în pelicula "Pretty Baby", în care a interpretat rolul unei prostituate minore.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: brooke shields viol