x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Sicriul cu trupul neînsufleţit al actorului Mitică Popescu va fi depus joi în foaierul Teatrului Mic

Sicriul cu trupul neînsufleţit al actorului Mitică Popescu va fi depus joi în foaierul Teatrului Mic

de Redacția Jurnalul    |    04 Ian 2023   •   19:57
Sicriul cu trupul neînsufleţit al actorului Mitică Popescu va fi depus joi în foaierul Teatrului Mic
Sursa foto: VICTOR STROE/JURNALUL NATIONAL

Sicriul cu trupul neînsufleţit al actorului Mitică Popescu va fi depus joi în foaierul Teatrului Mic. Slujba de înmormântare va avea loc vineri, 6 ianuarie, ora 15:00, la Cimitirul Bellu.

„Ne luăm rămas bun de la îndrăgitul Mitică Popescu mâine, între orele 12:30-19:30, în foaierul Teatrului Mic - Str. Constantin Mille nr 16, iar de la orele 20:30 trupul neînsuflețit va fi depus la Capela Cimitirului Bellu”, anunță Teatrul Mic.

Slujba de înmormântare va avea loc vineri, 6 ianuarie, ora 15:00, la Cimitirul Bellu.

„Dumnezeu să-l odinească în pace şi lumină pe marele nostru actor Mitică Popescu! O ultimă, adâncă reverentă, Maestre”, se menționează în finalul postării de pe Facebook.

Actorul Miticã Popescu a murit mar?i la vârsta de 86 de ani. Acesta era internat la Spitalul Elias din Capitalã de la sfâr?itul lunii decembrie.

Potrivit reprezentanților Spitalului Elias din Capitală, Mitică Popescu a fost internat în Spitalul Elias în data de 27 decembrie 2022, iar situația medicală s-a agravat în data de 30 decembrie.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: mitica popescu