x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Stone Roses 'închide' festivalul Summer Well

Stone Roses 'închide' festivalul Summer Well

de Alex Revenco    |    09 Aug 2012   •   17:53
Stone Roses 'închide' festivalul Summer Well

Domeniul Stirbey este un parc amenajat pe mai mult de 25 de hectare de catre familiile boieresti care l-au locuit de-a lungul ultimelor doua secole - Stirbei si Bibescu, fiind modernizat si dotat in ultimii ani de proprietarii sai, Bucharest Arena.

Zona principala a festivalului va fi Peluza Centrala, acolo unde va fi amplasata scena mare. In jurul lacului interior vor exista terase si zone de relaxare, iar pe malul lacului Buftea, Sunset Cafe va oferi o perspectiva splendida a imprejurimilor. Zona "food court" se va extinde (la fel si oferta culinara a festivalului) si noi zone de activitati (indoor si outdoor) vor fi dezvoltate in sala Regina Maria si in Palatul Stirbey. Partenerii festivalului pregatesc programe care sa umple ziua de festival si sa adauge un plus de distractie celor care isi doresc sI alte activitati, pe langa muzica live.

Pentru Summer Well se pot cumpara doar abonamente, pentru ambele zile ale festivalului. Un abonament permite accesul unei singure persoane la festival, in ambele zile ale acestuia. Nu se vand bilete pentru fiecare zi de festival in parte. Pretul unui abonament este de 129 de lei, acestea fiind disponibile in toate magazinele Orange sI, online, de la www.easytickets.ro, www.eventim.ro, www.seetickets.com.
Pentru cei care vor sa ajunga la festival (sI sa bea sI o bere) va exista o linie speciala RATB, ce va face legatura intre Bucuresti si Domeniul Stirbey. Linia speciala va fi disponibila in ambele zile de festival, pe 11 si 12 august, fiind directa, fara opriri intre cele doua statii. Vor exista doua puncte pentru vanzarea biletelor, unul in Bucuresti, in statia de plecare, si altul la Domeniul Stirbey din Buftea, pentru retur. Autobuzele Summer Well vor circula intre statiile Muzeul Taranului Roman (Bd, Ion Mihalache, in apropiere de Piata Victoria si in spatele Muzeului Antipa) si Domeniul Stirbey la intervale de aproximativ 25 de minute incepand de la 14.15 si pana dupa miezul noptii, dus-intors. SI aici vor fi abonamente, de 8 lei pe zi, oricate drumuri dus -intors !

Cei care prefera sa ajunga la Summer Well cu propriile autoturisme, o pot face mergand pe unul dintre cele trei trasee cunoscute: prin Chitila, Mogosoaia sau Corbeanca. In Buftea, exista aproximativ 350 locuri de parcare chiar in apropierea Domeniului Stirbey, dar, pe langa acestea, cei care vin cu masinile vor putea parca sI pe strazile din apropierea Domeniului. SI sambata sI duminica, portile festivalului se vor deschide la ora 15.00, programul concertelor fiind urmatorul:

11 august - Citizens! 17.15, Wolf Gang 18.30, The Asteroids Galaxy Tour 19.45, Patrick Wolf 21.15, Hurts 22.45 ;

12 august - Zulu Winter 17.15, The Big Pink 18.30, Glasvegas 19.45, The Vaccines 21.15, The Stone Roses 22.45.

×