x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Andrei Leonte iubeste cat 2! Câştigătorul primului sezon X Factor a lansat astăzi o nouă melodie

Andrei Leonte iubeste cat 2! Câştigătorul primului sezon X Factor a lansat astăzi o nouă melodie

de Cosmina Stoicescu    |    03 Sep 2012   •   13:26
Andrei Leonte iubeste cat 2! Câştigătorul primului sezon X Factor a lansat astăzi o nouă melodie

Pentru Andrei Leonte, castigatorul primului sezon X Factor si pentru fanii sai, asteptarea a luat sfarsit. Prima sa piesa in colaborare cu casa de discuri Roton si cea de-a treia de la castigarea X Factor s-a lansat in aceasta dimineata pe canalul oficial de Youtube al artistului. Te iubesc cat 2 a primit deja validarea noii generatii de jurati X Factor. Andrei Leonte a ales sa le cante Deliei, lui Cheloo si lui Dan Bittman piesa in avanpremiera la auditiile X Factor din Bucuresti.

Andrei Leonte a retrait experienta de a fi pe scena X Factor la auditiile cu juriul din Bucuresti, de aceasta data dintr-o ipostaza noua, aceea a unui artist deja lansat. Andrei le-a cantat noii generatii de jurati X Factor si sutelor de spectatori prezenti in sala, in premiera, cea mai recenta piesa a sa: Te iubesc cat 2, piesa a carei lansare oficiala a avut loc astazi.

Te iubesc cat 2 vorbeste despre dragoste si despre o relatie perfecta in care fata merita sa fie iubita de doua ori mai mult. Melodia compusa de Deepside Deejayz si avand versurile semnate chiar de Andrei, este ca de obicei, plina de emotie, dar are un beat antrenant si un refren care-ti ramane in minte chiar de la prima ascultare.

Din aceasta toamna, alti romani vor avea sansa lui Andrei Leonte. Pe 23 septembrie, Antena 1 lanseaza del de-al doilea sezon X Factor, pe scena caruia vor urca alti concurenti gata sa convinga ca au voce, charisma, prezenta scenica, ca pot face show si ca merita sa castige marele premiu, in valoare de 200.000 de euro.

×