x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Angela Gheorghiu, pe Broadway, cu Sting şi Hugh Jackman

Angela Gheorghiu, pe Broadway, cu Sting şi Hugh Jackman

14 Noi 2011   •   21:00
Angela Gheorghiu, pe Broadway, cu Sting şi Hugh Jackman

Celebra soprana a fost invitata de onoare a lui Sting, la concertul privat sustinut de acesta la New York, pe 9 noiembrie, si cel mai de seama oaspete al lui Hugh Jackman, la spectacolul in care acesta joaca, "Back to Broadway".

Pe 8 noiembrie, Angela Gheorghiu a cantat la Carnegie Hall din New York, in spectacolul "Adriana Lecouvreur", alaturi de tenorul Jonas Kauffman, concert la care printre spectatori s-au aflat Placido Domingo impreuna cu familia si creatorul de moda Oscar de la Renta. Printre admiratorii sopranei, la New York, s-au aflat muzicianul Sting si actorul australian Hugh Jackman. Cum Jackman nu avu­sese pana in acel moment prilejul sa o cunoasca perso­nal pe Angela, Sting a facut ca o intalnire dintre cei doi sa fie posibila. Asa se face ca Angela Gheorghiu a fost invitata de onoare, pe 11 noiembrie, la spectacolul "Back to Broadway", in care Hugh Jackman detine rolul principal. Alti invitati de seama au fost Clive Davis, omul din spatele unor celebritati precum Bruce Springsteen ori Whitney Houston, Debra Messing ("Will and Grace") si Zoe Wannamaker (cunoscuta indeosebi din filmele din seria "Harry Potter"). Intalnirea cu Hugh Jackman a avut loc dupa ce Angela Gheorghiu a fost invitata lui Sting la unul din cele doua concerte ale muzicianului sustinute cu casa inchisa pe Broadway, in avanpremiera turneului "Back to Bass".

Angela Gheorghiu va reveni in Romania saptamana viitoare. Spectacolul "Tosca", o productie a Royal Opera House - Covent Garden din Londra, in care ea interpreteaza rolul principal, va fi transmis inregistrat in sala mare a Operei Nationale Bucuresti (ONB), pe 28 noiembrie. La eveniment va participa si celebra soprana.

×
Subiecte în articol: angela gheorghiu sting hugh jackman