x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Avril Lavigne a vorbit despre lupta ei cu boala Lyme

Avril Lavigne a vorbit despre lupta ei cu boala Lyme

07 Sep 2018   •   15:40
Avril Lavigne a vorbit despre lupta ei cu boala Lyme

Avril Lavigne a afirmat că a „acceptat moartea”, când scria pentru noua ei melodie, de pe patul de spital ”în timpul unuia dintre cele mai înfricoșătoare momente” ale vieții ei, notează BBC

Cântăreața, în vârstă de 33 de ani, a intrat în contact cu boala Lyme, care se răspândește prin intermediul căpușelor infectate, în 2014. Simptomele bolii includ oboseală și dureri de cap. 
„M-am hotărât să fiu sinceră în legătură cu chinul meu, deschisă și mult mai vulnerabilă decât am fost vreodată”, a scris aceasta. 
În scrisoarea către fanii ei, Avril vorbește despre lupta cu boala și despre cum a hotărât să o tranforme în muzică. De asemenea, aceasta menționează că este bine să te informezi depre cât de periculoasă poate fi boala Lyme. 
„Să fiu sinceră, o parte din mine nu dorește să vorbească despre boală, pentru că vreau să rămână în urmă, dar știu că trebuie să o fac. Nu doar că face parte din viața mea, dar trebuie să trag un semnal de alarmă în legătură cu severitatea bolii Lyme.”, a scris aceasta. 
În 2015, Avril a spus pentru revista People că a stat în pat pentru cinci luni, momente în care a crezut că este pe moarte. „Simțeam că nu pot să respir, nu puteam să vorbesc și să mă mișc.”, a spus Avril Lavigne. 
Cântăreața a mai spus că a durat luni de zile pentru a fi diagnosticată cu Lyme, după ce anterior i se spusese că suferă de depresie. 

×
Subiecte în articol: avril lavigne boala lyme