x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Barbara, de la Mandinga, a rămas fără voce înainte de prima ei transformare, la “Te cunosc de undeva”

Barbara, de la Mandinga, a rămas fără voce înainte de prima ei transformare, la “Te cunosc de undeva”

06 Sep 2018   •   15:48
Barbara, de la Mandinga, a rămas fără voce înainte de prima ei transformare,  la “Te cunosc de undeva”

Prima transformare îi creează mari emoții Barbarei Isasi, solista trupei Mandinga, în prima ediție a noului sezon “Te cunosc de undeva!”, care începe sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1. Din cauza unei răceli puternice, frumoasa concurentă rămâne fără voce, chiar cu câteva ore  înainte să o imite pe Rihanna, celebra artistă originară din Barbados.

Barbara intră în panică și începe să plângă în culise, în ciuda eforturilor colegilor de a o liniști și încuraja. Se vede nevoită să intre în pauză vocală totală până la intrarea în scenă și să se doftoricească cu medicamente pentru gât și ceai de ghimbir.

Cum va reuși ea, în aceste condiții, să o imite pe Rihanna, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbăta aceasta.

Cel de-al 13-lea sezon al show-ului tranformărilor îi aduce în postura de concurenți, pe scena de la „Te cunosc de undeva!”,  pe Connect-R, Ana Baniciu și RaluKa, Romică Țociu, Alexandra Velniciuc, Mihai Trăistariu, Carmen Rădulescu, Alin Gheorghișan, Jean de la Craiova și Barbara Isasi, solista trupei Mandinga. Concurenții vor fi jurizați în acest sezon de Ozana Barabancea (voce), Andreea Bălan (coregrafie), Aurelian Temișan (întregul show) și noul lor coleg, Cristi Iacob (actorie). Telespectatorii vor avea acces în culisele show-ului, prin intermediul Gianinei Corondan, care le va oferi imagini și informații din camera transformărilor, din spatele scenei sau din cabinele vedetelor. Show-ul “Te cunosc de undeva!”, ajuns la cel de-al 13-lea sezon, este prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

×
Subiecte în articol: Te cunosc de undeva!