x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Barry Gibb, ultimul supravieţuitor al Bee Gees, spune că au fost la un pas de a deveni infractori (VIDEO)

Barry Gibb, ultimul supravieţuitor al Bee Gees, spune că au fost la un pas de a deveni infractori (VIDEO)

14 Feb 2013   •   11:58
Barry Gibb, ultimul supravieţuitor al Bee Gees, spune că au fost la un pas de a deveni infractori (VIDEO)

Barry Gibb împreună cu fraţii săi Robim şi Maurice au crescut in Redcliffe, statul Queensland, acolo unde au înfiinţat formaţia şi au  şi cântat prima oară, relatează channelnewsasia.com

Barry a inaugurat Aleea Bee Gees şi a dervelit o statuie  care îi repezintă pe fraţi având vârstele cuprinse între 9 şi 12 ani ca amintire a bucuriilor simple ale copilăriei.

"Cred că eram nebuni, dar era ok sş fii nebun în vremurile acelea", a declarat Barry publicului care a asistat la eveniment.

"I-am luat cu mine pe Robin şi Mauice să mergem la dig, cântasem deja la Woolworths şi aveam bricege în buzunare pe care nici nu le cumpăraserăm. Ne-am gândit atunci că ori vom trăi ca infractori ori ca muzicieni. Ne-am hotărât să auncăm bricegele chia de pe acel dig."

Trioul a făcut în anii 70 istorie contribuind la transformarea stilului disco într-un fenomen global cu melodii precum, "How Deep is Zour Love" sau "Stayin' Alive".

Mauice a murit ]n 2003 după un atac de cord, Robin în 2004 după ce a pierdut bătălia cu cancerut iar fratele lor mai mic Andy a murit în 1988 din cauza dependenţei de cocaină.

How Deep is Your Love


×
Subiecte în articol: bee gees barry gibb