x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Beyonce este "crazy in love"

Beyonce este "crazy in love"

05 Oct 2007   •   00:00

Beyonce este unul dintre cei mai buni performeri feminin live, fiind intrecută, in materie de grandoare a spectacolelor, doar de mai vărstnica şi mai experimentata Madonna.

Fostă componentă a trupei Destiny’s Child, a cărei vedetă incontestabilă a fost intotdeauna (şi nu doar pentru că, aşa cum zic gurile rele, tatăl ei era manager), solistă şi compozitoare produsă de propriul logodnic, mogulul rap Jay-Z, creatoare de parfumuri - imagine a variate case de modă şi firme de cosmetică; mai nou, tănără actriţă aspirantă cu roluri de factură comică in "Austin Powers in Goldmember", "Pantera roz" sau dramatică in musical-ul "Dreamgirls". Dincolo de toate acestea, Beyonce este unul dintre cei mai buni performeri feminin live, fiind intrecută, in materie de grandoare a spectacolelor, doar de mai vărstnica şi mai experimentata Madonna.

B’DAY DELUXE. Cu o astfel de carte de vizită in buzunar, concertul Beyonce oferit in exclusivitate de HBO la 13 ocotmbrie, ora 20:30, şi care face parte din turneul prilejuit de lansarea ediţiei deluxe a celui de-al doilea album solo, B’Day, devine un eveniment de neratat. Pentru un sneak preview, atăt avem de spus: piesa de deschidere este celebra "Crazy in Love", de pe albumul "Dangerously in Love" (2003), pe care artista a mixat-o, in exclusivitate pentru acest turneu, cu hitul "Crazy" al trupei Gnarls Barkley. Şi pentru că totuşi nu ne putem abţine, din playlist mai fac parte, printre altele, "Naughty Girl", "Me", "Myself and I", "Déjà vu", "Get Me Bodied", "Beautiful Liar" sau "Suga Mama" şi, surpriză, pentru nostalgici, un medley Destiny’s Child din care nu lipsesc "Bootylicious", "Bug a Boo" sau "Say My Name".

Pentru cei care n-au putut fi prezenţi la nici un concert al artistei, HBO le vine in ajutor cu difuza-rea acestui spectacol extraordinar. Aşadar, stay tuned!

×
Subiecte în articol: muzica