x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Bon Jovi ia o pauză

Bon Jovi ia o pauză

de Alex Revenco    |    02 Dec 2010   •   17:28
Bon Jovi ia o pauză

140724-03-07tv-28.jpgDupă turneul mondial 2010- 2011, Bon Jovi va lua o pauză : „E timpul să mergem la culcare” a declarat Jon Bon Jovi. Într-un interviu acordat Star.pulse. com, solistul a spus: „Când ajungi în locuri unde nu este electricitate şi le spui ce­lor de acolo «nu-ţi fă griji, aducem noi generatoa­re­le» mă gân­desc că trebuie să iei o pa­uză. Să te duci la cul­ca­re”. După con­cer­te­le din Ja­po­nia, Noua Zeelandă şi Austra­lia (30 no­iembrie – 19 decembrie a.c.), Bon Jovi continuă la anul tur­neul mondial „The Circle” în America de Nord şi Europa (in­clu­siv Româ­nia), primul show fiind la 9 febru­arie şi ultimul la 31 iulie. Cu acest prilej Bon Jovi îşi promovează cel mai recent al­bum, intitulat „Grea­test Hits”, care se vin­de foar­te bine peste tot în lu­me. Este al pa­tru­lea disc de acest fel din carieră du­pă Cross Road: Gre­­a­test Hits (1994), Tokyo Road: Best of Bon Jovi (2001), This Left Feels Right (2003) şi Gre­a­test Hits (2010).

Discuri pentru Player
Pink Martini  - Joy To The World
Noul album surprinde spiritul şi bucuria care vine o dată cu sărbătorile de Crăciun, piesele fiind cântate în mai multe limbi: engleză, japoneză, franceză, germană etc. Printre cele 14 cântece se numără foarte cunoscuta „White Christmas” cântată de China Forbes în engleză şi de Saori Yuki în japoneză, „Shchedryk”, cunoscută sub numele de „Carol of the Bells” ş.a.

James Blunt - Some Kind Of Trouble
Al treilea său disc este produs de Steve Robson, iar majoritatea pieselor au fost înregistrate la Londra. Primul single, „Stay The Night” (compus împreună cu Robson şi Ryan Tedder de la One Republic), ocupă deja primul loc în clasamantele internaţionale, în timp ce clipul acestei piese a fost vizionat de 1.190.721 de ori în doar câteva zile de la lansare.

Josh Groban – Illuminations
Acest album vine după o pauză de trei ani, când „Noël” s-a vândut în 3,6 milioane de exemplare în doar 11 săptămâni de la lansare. Discul a fost produs de renumitul Rick Rubin, iar piesele sunt cântate în mai multe limbi printre care şi portugheza. Ca şi albumele de mai sus, „Illuminations” este distribuit în România de A&A Records/ Warner Music Licensee.

×
Subiecte în articol: arte muzica