x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Boney M

Boney M

de Alex Revenco    |    16 Dec 2010   •   18:22
Boney M

142938-03-11tv-69.jpgAşa cum se întâmpla şi în urmă cu peste treizeci de ani, în cluburile din întreaga lume se ascultă Boney M. Dar nu este vorba despre celebrele „Rivers of Babylon”, „Rasputin”, „Ma Baker” sau „Daddy Cool”, ci de proaspătul hit „Barbra Streisand” (Duck Sauce), pe ritmuri funky! Dar formaţia nu s-a oprit la un singur hit, înregistrând alte cinci remixuri ale piesei originale, ce exploatează la maxim energia pozi­tivă transmisă. Acestea sunt remixurile Barbra Streisand (The Most Wanted Woman) (Radio Mix), Marilyn Monroe vs Barbra Streisand (Radio Mix), Marilyn Monroe (Radio Mix), Barbra Streisand (The Most Wanted Woman) (Club Mix), Marilyn Monroe vs Barbra Streisand (Club Mix). 

Mai mult, Boney M ne promit că se pun serios pe clubbing şi vor scoate în curând un nou album cu remixuri! Grupul Boney M. a fost „creat” de producătorul german Frank Farian, „perioada de glorie” consumându-se la sfârşitul anilor ‘80, când, împreună cu Abba, au ajuns celebri nu numai în Occident, dar şi în Africa, Iran, Asia de sud-est şi Europa de Est. În 1978, „Rivers of Babylon” devine no. 1 în topurile britanice şi este inclus în albumul „Nightflight to Venus”, ce conţine şi alte hituri, precum „Rasputin”, „Brown Girl in the Ring” şi „Painterman”. Deşi se ştia că formaţia face play-back pe scenă, acest lucru nu a deranjat fanii din acea perioadă, spre deosebire de „cazul Milli Vanilli”, duo  lansat tot de Farian, zece ani mai târziu.

 

Discuri pentru Player
Annie Lennox  - A Christmas Cornucopia
 Album de Crăciun apă­­rut la Uni­v­ersal este primul material dis­cografic înregistrat de interpreta britanică după albumul „Songs of Mass Destruction”, lansat în 2007. Discul conţine unsprezece colinde de Crăciun, inspirate din tradiţiile britanice, franceze şi germane la care se adaugă şi o piesă nouă compusă de Lennox, intitulată „Universal Child”.

Duffy  - End­less­ly
Este cel de-al doilea ei al­bum, după ce „Rockferry” s-a vândut în peste 6,5 milioane de exemplare şi a consacrat-o pe Duffy ca fiind una dintre cele mai bune voci feminine ale deceniului. La înregistrarea primului single, intitulat „Well, Well, Well”, artista a lucrat cu celebrul producător Albert Hammond, cunoscut pentru marele hit „When I Need You” (Leo Sayer).

Taylor Swift - Speak Now
Este cel de-al treilea al­bum „tras” de cea mai populară interpretă din SUA, în acest moment. Ea a spus: „Acest album este şansa mea să spun lucruri pe care poate nu am apucat să le transmit anumitor oameni din viaţa mea. Piesă cu piesă, fiecare este de fapt o mărturisire pe care o fac unei anume persoane”. Este pentru prima dată când artista a compus toate piesele.

×
Subiecte în articol: arte muzica