x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Britney + Mel Gibson = Love

Britney + Mel Gibson = Love

de Alex Revenco    |    30 Apr 2009   •   00:00
Britney + Mel Gibson = Love
Sursa foto: /Sony Music

Idila lor a dus la divorţul celebrului actor. De multe ori cuplul Mel & Robyn Gibson a fost dat ca exemplu în lumea filmului, principalele argumente fiind cei şapte copii făcuţi împreună şi peste un sfert de veac de "fidelitate". Dar în ultimii ani relaţia a început să scârţâie, iar din 2006 ei au decis să nu mai locuiască împreună.



DIFERENŢE IRECONCILIABILE. De atunci, Mel (53 de ani) a avut tot felul de probleme (poliţie, alcool), dar şi legături cu "partenere" mult mai tinere. Dacă a trecut cu vederea unele relaţii pasagere, Robyn nu a acceptat ca Mel să-i "împrumute" casa lor din Costa Rica vedetei pop Britney Spears. Mai multe ziare au povestit cum relaţia dintre Mel şi Britney nu s-a rezumat doar la atât, cei doi fiind văzuţi împreună şi în Los Angeles. Se pare că asta a fost "picătura" care a determinat-o pe soţia actorului să spună "stop" mariajului, motivând "diferenţe ireconciliabile".

O nouă iubită

După relaţia cu "chiriaşa" Spears, care e deja istorie, Mel s-a îndrăgostit din nou, de Oksana Pochepa (24 de ani), o cântăreaţă & actriţă relativ cunoscută în Rusia. Cei doi s-au cunoscut la nişte filmări, în Boston, şi de atunci sunt de nedespărţit. Iar The Sun a dezvăluit că Oksana "ţine" un jurnal intim, în care scrie amănunte despre toate partidele de sex avute cu Gibson.

Discuri pentru Player


Mando Diao
Give Me Fire.
Cel de-al cincilea album al suedezilor continuă povestea lor de succes care i-a propulsat pe primele locuri în topurile de specialitate. Discul are un sound garage-indie rock şi conţine 13 piese inspirate de filmele lui Quentin Tarantino, de serialul "Twin Peaks", dar şi de vasta colecţie de CD-uri rare a producătorilor Salla şi Masse Salazar.

Kerli
Love Is Dead.
Este albumul de debut al interpretei de origine estoniană, o colecţie de 12 piese goth-pop cu influenţe electro. Considerată "sora mai mică şi la fel de ciudată a lui Marilyn Manson", Kerli aminteşte de sensibilitatea lui Bjork sau de cea a solistei Amy Lee (Evanescence). "Love Is Dead", "Walking On Air", "The Creationist" sau "Up Up Up" sunt câteva titluri.

Polarkreis 18
The Colour Of Snow.
Una dintre cele mai interesante trupe de pe scena muzicală actuală şi-a lansat al doilea album, ce reuneşte rockul şi muzica electronică. Printe cele zece piese ale discului se găsesc atât hitul "Allein, Allein", cât şi noul single, "The Colour of Snow". La 2 iulie, Polarkreis 18 va cânta la Bucureşti, în cadrul B'estfest, alături de Moby, Motorhead şi Ayo.

×
Subiecte în articol: muzica