x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Bunul-gust e underground!

Bunul-gust e underground!

17 Aug 2007   •   00:00

Pentru că nu le plac jumătăţile de măsură, Cosmin şi Leonard au reuşit să finalizeze clipul piesei "Nu eşti un pic cam prost?" abia săptămăna trecută, deşi piesa rulează in playlist-ul posturilor radio de ceva vreme şi chiar a urcat 25 de poziţii in Romanian Top100.

Pentru că nu le plac jumătăţile de măsură, Cosmin şi Leonard au reuşit să finalizeze clipul piesei "Nu eşti un pic cam prost?" abia săptămăna trecută, deşi piesa rulează in playlist-ul posturilor radio de ceva vreme şi chiar a urcat 25 de poziţii in Romanian Top100. De fapt, Cosmin se justifică: "Am avut o serie de scenarii care ne-au trecut prin cap, dar nu am crezut 100% in ele. Ştim că a venit cam tărziu, dar acesta este timetable-ul nostru".

LA 40 GRADE! Regizat de vechiul lor prieten Marian Crişan, videoclipul cu numărul 15 a fost filmat la mare, in portul lui George Copos de la Eforie Nord, şi in Dobrogea, in zona Hărşova, timp de 18 ore nein-cetat. Afară: 40 de grade! Cum au rezistat băieţii cu rol de "gangsteri"? "Eu am rezistat cel mai greu, fiind imbrăcat foarte gros. A sta in pantaloni negri, bocanci, cămaşă, geacă de piele la atătea grade reprezintă un timp extraordinar de coacere. Am ieşit numa’ bun de stropit cu vin şi servit. Nici Leonard n-a fost mai prejos. Dar ce nu facem noi de dragul ştiinţei, pardon, a artei!", admite Cosmin.

ZI MOTOR! Ca la orice filmare, momentele ilare au fost nelipsite. "De data aceasta, momentul cel mai mişto a fost vărsatul caught-on-camera al actorului Dacian. Replica lui, demnă de filmele XXX, a fost genială: "Hai, zi motor, că-mi vine!". Se vede şi in clip. N-a fost trucaj!", explică Cosmin. Clipul, filmat pe peliculă, este un omagiu adus regizorului Guy Ritchie. Asta pentru că spiritualii de la Ca$$a Loco sunt fanii umorului englezesc. "Ştim că n-o să fim inţeleşi pe deplin că, deh, un clip Taraf Teve ar fi mai vizionat decăt un clip Ca$$a Loco, dar incercarea moarte n-are. Tema e clară, iar morala e următoarea: bunul-gust e underground!".

După imnul KissTV şi prezentarea Premiilor MTV, Ca$$a Loco au realizat o campanie publicitară pentru o firmă din Oradea, iar din toamnă vor reapărea pe micul ecran. "Deocamdată nu spunem cănd şi unde, insă aviz amatorilor şi amatoarelor. The show must go on!". In plus, Leonard şi Cosmin pregătesc un nou album pentru această toamnă.

×
Subiecte în articol: muzica