x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Cele mai aşteptate concerte din acest an

Cele mai aşteptate concerte din acest an

de Maria Coman    |    05 Ian 2016   •   19:37
Cele mai aşteptate concerte din acest an
Sursa foto: Neal Preston

Richard Clayderman prezintă „Balade pour elle”, o producţie dedicată Zilei Internaţionale a Femeii, pe 9 martie 2016, la Sala Palatului din Bucureşti. „Balade pour elle” este o producţie grandioasă, completată de decoruri impresionante şi efecte de lumini care transpun publicul într-un univers al tandreţei. Mai mult decât atât, invitat special la acest eveniment va fi naistul Gheorghe Zamfir.

Charles Aznavour, supranumit Frank Sinatra al Franţei, concertează şi el în ţara noastră, pentru prima dată, la 91 de ani. Evenimentul are loc pe 20 februarie, la Romexpo, București.

Lara Fabian revine în România în luna aprilie, pentru două concerte, la Cluj şi la Bucureşti, pe 20, respectiv 22 aprilie. Concertele fac parte din turneul „Un Soir Autour Du Monde”, ce va promova cel mai recent album, „Ma vie dans la tienne”.

Trupa Queen şi Adam Lambert vor susţine un concert în premieră în România, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 21 iunie 2016. Trupa are un parcurs spectaculos în ultimii ani, în 2014 turneul din America a fost sold out integral.
 

×