x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Celebrul Bono de la U2 susţine Hospice Casa Speranţei

Celebrul Bono de la U2 susţine Hospice Casa Speranţei

de Anca Nicoleanu    |    20 Dec 2011   •   21:00
Celebrul Bono de la U2 susţine Hospice Casa Speranţei

Faimoasa trupa U2 a contribuit la noul proiect audiovizual creat si produs de Brici Entertainment pentru Hospice Casa Sperantei, un film de 3 minute si unul de 60 de secunde produse exclusiv in beneficiul acestei organizatii nonprofit care ingrijeste gratuit copii si adulti cu boli incu­ra­bile in Bucuresti si in judetul Brasov. Membrii trupei U2, miscati de film si de aceasta mare cauza umanitara, au decis sa ofere gratis drepturile de folosire pentru celebrul hit 'ONE'.

Filmul face parte din campania de strangere de fonduri pentru pacientii Hospice prin SMS la 887* si poate fi vizionat pe pagina de web a fundatiei http://www.hospice.ro/sms . 'Cand ne-am oferit serviciile catre Hospice Casa Sperantei ne-am dorit un proiect de impact, care sa atraga atentia asupra acestei mari cauze umanitare.

A fost foarte important pentru noi faptul ca am reusit sa obtinem ajutorul celei mai mari trupe din lume, nu doar pentru ce re­prezinta aceasta trupa, ci si pentru faptul ca acest proiect inseamna implicarea unui numar mare de persoane din diferite tari, care si-au ofe­rit timpul si talentul pentru ca acest mesaj sa fie exprimat: Hospice Casa Sperantei ofera ingrijirea gratuita pentru pacientii cu boli incurabile, copii si adulti', a spus Mark Walton, de la Brici Entertainment, scenaristul si regizorul filmului. Hospice Casa Sperantei este cea mai mare organizatie medicala nonprofit din Ro­mania, care asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli terminale in Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti.

×
Subiecte în articol: muzica