x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Celine Dion ne surprinde din nou

Celine Dion ne surprinde din nou

10 Aug 2007   •   00:00

De data aceasta, artista revine alături de Timbaland şi de Ne-Yo

Celine Dion va reveni in luminile reflectoarelor in această toamnă cu un nou material discografic in limba engleză. Programat pentru 1 octombrie, LP-ul, care va fi intitulat "Songs of Mass Destruction", va prezenta colaborări cu producători şi artişti "grei" precum Timbaland, Christopher Neil, Ne-Yo sau Babyface. Albumul va cuprinde cel puţin o piesă preluată şi tradusă de pe precedentul disc al divei (apărut in martie 2007), in limba franceză.

HIP-HOP ŞI ROCK. Acest ultim album cu aer franţuzesc, "D’Elles", a intrat direct pe locul unu in topul canadian şi s-a văndut in peste 72.000 de copii in doar o săptămănă de la lansare, fiind catalogat drept "cel mai bun debut al anului" şi totodată cel de-al zecelea album No 1. In ţara sa de baştină, Celine a primit dublul disc de platină pentru acest succes răsunător. De asemenea, printre noile căntece se vor regăsi şi coproducţii anterioare din repertoriul artistei canadiene, nelansate incă pănă in prezent, precum "Isabella", "Drop by Drop" şi "Over You Baby".

Fanii căntăreţei vor putea să "guste" noi genuri muzicale abordate pe "Songs of Mass Destruction", de la R&B şi hip-hop pănă la rock. Pe lăngă lansarea noului album din toamnă, Dion pregăteşte intens şi un turneu mondial pe care-l va intreprinde abia la anul.

×
Subiecte în articol: muzica