x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Cluj: Sting va concerta astăzi pentru prima dată în Transilvania

Cluj: Sting va concerta astăzi pentru prima dată în Transilvania

17 Oct 2017   •   12:22
Cluj: Sting va concerta astăzi pentru prima dată în Transilvania

Artistul britanic Sting va susţine, marţi, un concert la Cluj-Napoca, biletele puse în vânzare pentru evenimentul muzical fiind aproape epuizate. 

Potrivit managerului Sălii Polivalente din Cluj-Npaoca, Ionuţ Rusu, au fost vândute 9.700 de bilete, ceea ce înseamnă aproape capacitatea maximă a spaţiului, pentru acest gen de concerte şi ţinând cont de felul în care a fost amplasată scena. 

Aflat la prima sa vizită în Ardeal, Sting a trimis un mesaj video fanilor săi, arătându-se încântat de perspectiva vizitării Clujului, mesaj ce poate fi urmărit pe canalul oficial de YouTube al lui Emagic. 

Show-ul este ultimul dintr-un turneu european ce promovează piese de pe noul album "57th & 9th". 

Potrivit unui comunicat de presă transmis AGERPRES de organizatorii evenimentului muzical, echipa de producţie s-a ocupat de toate detaliile necesare pentru a face călătoria la Cluj cât mai plăcută artistului şi însoţitorilor săi. Astfel, una dintre încăperile Sălii Polivalente a fost transformată într-o bucătărie mobilată şi complet funcţională. 

"Sting va veni alături de bucătarul personal, aşa că un spaţiu special amenajat care să-i permită acestuia să pregătească meniurile zilnice ale artistului este mai mult necesar. Nu trebuie să lipsească plitele, cuptoare, o chiuvetă generoasă, plus mai multe frigidere şi un congelator. În imediata apropiere a bucătăriei va fi pregătit şi un spaţiu pentru servirea mesei pentru aproximativ 30 de persoane", se arată în comunicat. 

Pe lângă aceste două spaţii, alte 16 cabine vor fi amenajate în incinta Sălii Polivalente pentru echipa artistului care însumează peste 70 de persoane, alţi aproape 460 de oameni din echipă locală fiind implicaţi în organizarea concertului. 

Accesul pentru concertul de marţi se va face începând cu ora 18,00, pentru posesorii de pachete Early Entry, urmând ca de la ora 18,30, accesul să fie permis tuturor spectatorilor. De la ora 20,00, în deschiderea show-ului Sting, va cânta Joe Sumner, Sting urmând să îşi înceapă concertul în jurul orei 21,00. 

Pentru evitarea aglomeraţiilor la porţile de acces, organizatorii recomandă spectatorilor să vină din timp la concert, însă nu înainte de ora 18,00, ora deschiderii oficiale a porţilor de acces. 

În incinta Sala Polivalente spectatorii vor avea la dispoziţie băuturi răcoritoare, apă şi gustări. Toate băuturile vor fi servite numai la pahar. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locaţie, distribuite în toate zonele de concert. În cazul neutilizării lor pe durata concertului, acestea vor putea fi răscumpărate în aceeaşi seară, de la casieriile din incinta, până în ora 23,00. 

Publicul este încurajat să vină la concert folosind mijloacele de transport în comun. Dacă spectatorii aleg totuşi să vină cu maşina personală, aceştia sunt rugaţi să apeleze la parcările publice aflate în apropiere, parcarea Sălii Polivalente nefiind disponibilă pentru concertul de marţi. AGERPRE

×
Subiecte în articol: sting