x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Concertul Boney M care trebuia să aibă loc, duminică seara de la Sala Palatului, va fi amânat

Concertul Boney M care trebuia să aibă loc, duminică seara de la Sala Palatului, va fi amânat

08 Mar 2020   •   17:00
Concertul Boney M care trebuia să aibă loc, duminică seara de la Sala Palatului, va fi amânat

Concertul Boney M care trebuia să se desfășoare, duminică seara, la Sala Palatului, va fi amânat după anunțul făcut de MAI că nu pot fi organizate evenimente cu număr mai mare de 1.000 de participanți. Evenimentul a fost reprogramat pentru 20 septembrie.

Anunțul a fost făcut de către organizatorii concertului Boney M în România și postat pe pagina de Facebook a site-ului iabilet.ro. Redăm mai jos anunțul integral:

„Din cauza numărului tot mai mare de cazuri de pacienți infectați cu virusul COVID – 19, Ministerul Afacerilor Interne a emis un comunicat în care anunță luarea unei măsuri obligatorii pentru toți organizatorii de evenimente:

Începând de astăzi, 8 martie 2020, sunt interzise manifestările publice sau private, în spații deschise sau închise, cu un număr de participanți mai mare de 1.000 de persoane.

Această măsură este obligatorie, la nivel național, pentru toți agenții publici și privați și nu este supusă negocierii, excepțiilor, neputând fi amânată.

Prin urmare suntem nevoiți în acest moment să amânam concertul Boney M, care urma să aibă loc la Sala Palatului din București în data de 8 martie 2020. Ne pare extrem de rău că s-a ajuns în această situație. Artiștii se aflau în România încă de ieri și erau nerăbdători să cânte pentru fanii care îi așteptau de atâta vreme.

Bilete rămân valabile, concertul a fost reprogramat pentru 20 septembrie. Subliniem încă o dată că decizia de a amâna evenimentul nu le aparține organizatorilor. A fost impusă prin decret, astăzi, 8 martie 2020.

Ne cerem scuze pentru această amânare. Păstrați biletele intacte, ele rămân valabile pentru data de 20 septembrie când Boney M se vor întoarce la București pentru un super show. Vă mulțumim pentru înțelegere! Echipa MALL 4 ART SRL- organizatorii evenimentului”.

Și concertul Pink Martini care trebuia să aibă loc pe 30 martie la Sala Palatului, de la ora 20.00, va fi amânat pentru o dată ulterioară.

„Vom amâna concertul nu îl vom anula. Vom anunța săptămâna viitoare vom trimite un comunicat de presă nu noile informații despre spectacol”, a afirmat Alexandra Dinu, organizator de evenimente, duminică la Digi 24.

Mediafax

×
Subiecte în articol: concert boney m amânat coronavirus