x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Concertul Depeche Mode de la Bucureşti a fost anulat

Concertul Depeche Mode de la Bucureşti a fost anulat

14 Mai 2009   •   00:00

Depeche Mode a anuntat oficial ca spectacolul pe care trupa urma sa-l sustina sambata aceasta, 16 mai, la Bucuresti nu va mai avea loc la data stabilita. Acesta este cel de-al treilea concert din turneul "Tour of the Universe" amanat de catre trupa, dupa Atena si Istanbul.De asemenea, si concertele de la Sofia (18 mai), Belgrad (20 mai) si Zagreb (21 mai) sunt amanate pana la date ce vor fi comunicate ulterior. Trupa Depeche Mode a transmis fanilor ca regreta situatia si ca spera ca starea de sanatate a lui Dave se va imbunatati repede. Mai multe vesti privind programul turneului urmeaza a fi facute publice in curand.

"Ne pare rau ca trupa nu va mai putea sustine acest concert la data stabilita, speram doar ca Dave sa-si revina cat mai repede. Sunt intr-adevar momente mai dificile, in primul rand pentru membrii Depeche Mode, dar suntem siguri ca fanii din Romania inteleg situatia si sunt alaturi de Dave si de trupa. In acest moment ne aflam in legatura cu agentul turneului pentru reprogramarea concertului" a declarat Laura Coroianu, Director executiv Emagic, organizatorul spectacolului.

In cazul reprogramarii concertului, noua data va fi comunicata ulterior, biletele achizitionate pentru data de 16 mai urmand a ramane valabile pentru noua data.

In cazul in care cei care si-au cumparat bilet nu pot sau nu doresc sa participe la eveniment la noua data, isi pot recupera banii de la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat biletul, incepand de miercuri, 20 mai.
Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid, intr-un interval de 12 saptamani de la aceasta data.

BILETELE DM VALABILE LA B'ESTFEST
 "Suntem alaturi de toti fanii care asteptau cu nerabadare concertul si se simt dezamagiti in aceste momente, regretam alaturi de ei ca nu ne vom mai putem bucura de prezenta Depeche Mode in acest weekend. Pana avem vesti noi privind starea de sanatate a lui Dave si o confirmare asupra reprogramarii concertului, ne dorim sa putem compensa macar in parte tristetea fanilor, oferindu-le posibilitatea de a opta pentru concertele din cadrul B'ESTFEST, la tarife speciale!" a declarat Laura Coroianu. Pentru cei care isi doresc acest lucru, schimbarea biletului de concert cu bilete valabile pentru B'ESTFEST este posibila astfel:

- un bilet in valoare de 190 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe cele trei zile de B'ESTFEST (2,3, si 4 iulie - economie de 80 lei)

- un bilet in valoare de 120 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe o zi de B'ESTFEST, la alegere (Ziua Zero - 1 iulie, 2 iulie, 3 iulie, 4 iulie, la alegere - economie de 10 lei fata de pretul de pre-sale, 30 lei fata de
pretul de intrare)

- un bilet in valoare de 100 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe Ziua Zero (1 iulie, economie de minim 30 lei)

- un bilet in valoare de 360 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe cele trei zile de B'ESTFEST, plus Ziua Zero sau AFTERSHOCK, la alegere (2 iulie, 3 iulie, 4 iulie si 1 iulie sau 5 iulie - economie de minim 40 lei)

Cei interesanti pot afla mai multe detalii despre modalitatile de preschimbare cu bilete B'ESTFEST pe site-urile www.emagic.ro, www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro.
PRECEDURA DE PRESCHIMBARE SAU RAMBURSARE A BILETELOR DM
DIVERTA: Daca doriti returnarea banilor pe bilet, va rugam sa va prezentati incepand de miercuri, 20 mai, cu biletul intact si valid la punctul de vanzare de la care acesta a fost achizitionat (magazinul Diverta de la care biletul a fost cumparat), intr-un interval de 12 saptamani de la aceasta data. Daca doriti rambursarea banilor, prezentati biletul valid personalului Diverta, care va lua biletul, il va anula si va va rambursa suma reprezentand pretul acestuia.

Daca doriti preschimbarea biletului de concert cu un bilet valabil pentru B'ESTFEST, acest lucru se poate face fara niciun cost suplimentar pentru Dumneavoastra. Incepand de miercuri, 20 mai, va rugam sa va prezentati cu biletul intact si valid la punctul de vanzare de la care acesta a fost achizitionat. Prezentati biletul valid personalului Diverta, care va lua biletul, il va anula, si la solicitarea Dumneavoastra, il va preschimba  

MYTICKET.RO (biletele achizitionate online)- Toti clientii  www.myticket.ro care au comandat bilete pentru concertul Depeche Mode vor fi contactati pentru rambursarea contravalorii biletelor sau preschimbarea acestora. Daca doriti rambursarea valorii biletului, acest lucru este posibil incepand de miercuri, 20 mai. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid, intr-un interval de 12 saptamani de la aceasta data. Va rugam sa raspundeti mailului primit de la echipa www.myticket.ro cu informatiile solicitate (nume, prenume, codul biletelor comandate) si sa furnizati un cont bancar valid in care sa se poata face transferul sumei reprezentand pretul biletelor comandate.

Daca doriti preschimbarea biletului de concert cu un voucher valabil pentru B'ESTFEST, acest lucru se poate face fara niciun cost suplimentar pentru Dumneavoastra. Va rugam sa raspundeti mailului primit de la echipa www.myticket.ro cu informatiile solicitate (nume, prenume, codul biletelor comandate) cu mentiunea ca doriti preschimbarea biletului cu un voucher ce permite accesul la B'ESTFEST.

Voucherul B'ESTFEST va fi valabil DOAR IMPREUNA cu biletul DEPECHE MODE, urmand a fi schimbat cu bilete B'ESTFEST la intrarea in zona de festival.

 
Pentru biletele achizitionate de la Sala Palatului si magazinul Muzica, va rugam sa contactati MyTicket la numarele de telefon 0722.704.191 sau 0720 BILETE (0720.245.383) sau adresa de e-mail  office@myticket.ro

×