x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Connect-R, la “Te cunosc de undeva!”: “Voi avea o problemă cu tocurile și cu lentilele de contact”

Connect-R, la “Te cunosc de undeva!”: “Voi avea o problemă cu tocurile și cu lentilele de contact”

03 Sep 2018   •   21:26
Connect-R, la “Te cunosc de undeva!”:  “Voi avea o problemă cu tocurile și cu lentilele de contact”

Connect-R, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, crede că pantofii cu toc și lentilele de contact îi vor da bătăi de cap pe parcursul acestui sezon al show-ului transformărilor.

Voi avea o problemă cu tocurile. Și lentilele de contact le suport greu. Însă voi încerca să le fac față”, spune el. Din fericire, pentru el nu va fi o noutate faptul că va trebui să se epileze. “Mă epilez de la 20 de ani”, mai spune concurentul.

La “Te cunosc de undeva!”, Connect-R nu dorește să demonstreze nimic. Vrea însă  să-și îmbogățească cunoștințele și să trăiască o nouă experiență. “Și mai vreau să mă distrez. Am colegi haioși și râd până leșin cu Jean (n.n. Jean de la Craiova) și Romică (n.n. Țociu). De asemenea, am învățat câteva lucruri noi de la Ozana (n.n. Ozana Barabancea, jurata care se ocupă și de pregătirea vocală a concurenților), care îmi vor fi de folos pentru prima transformare pe care o am de făcut în show”, mai spune el.

Ce personaj va imita Connect-R în prima ediție a show-ului transformărilor, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 20.00, numai la “Te cunosc de undeva!”.

×