x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Cristi Minculescu: Plecarea mea de la Iris nu are legătură cu banii sau cu băieţii din trupă, ci cu degradarea morală pe care o trăim

Cristi Minculescu: Plecarea mea de la Iris nu are legătură cu banii sau cu băieţii din trupă, ci cu degradarea morală pe care o trăim

29 Aug 2012   •   06:28
Cristi Minculescu: Plecarea mea de la Iris nu are legătură cu banii sau cu băieţii din trupă, ci cu degradarea morală pe care o trăim

Cristi Minculescu a explicat, la Rock FM, care au fost motivele care l-au facut sa se retraga din grupul Iris. 'Nu ma retrag din muzica, ma retrag de la Iris', a spus fostul solist vocal Iris.

"Decizia nu a fost luata in mod spontan si eu m-am mirat ca am ajuns in postura de a decide sa parasesc trupa. Nu are nicio legatura cu baietii din trupa, are legatura cu vremurile pe care le traim si cu degradarea morala care ne inconjoara in momentul de fata in Romania anului 2012.

Pot fi foarte multe interpretari...am avut si eu visele mele, dorintele mele dintre care unele s-au implinit si altele nu. Una peste alta, din 3 septembrie nu mai sunt la Iris", a declarat Minculescu, in interviul acordat lui Cristi Hrubaru de la Rock FM.

"Asta nu inseamna ca ma retrag din muzica si s-a inteles, baietii au inteles gresit faptul ca m-ar fi deranjat starea financiara. Sigur ca banii iti fac viata mai usoara, dar asta e ultimul motiv, pur si simplu au fost foarte multe motive mici", a mai spus fostul solist al trupei Iris.

Despre ce va urma, Cristi Minculescu a marturisit ca nu stie si ca ii place sa ia deciziile pe loc. El a mai spus ca nu are nimic personal cu niciunul dintre fostii sai colegi de trupa, care i-au inteles si respectat decizia.

El a spus ca nu sunt sanse sa se razgandeasca, motiv pentru care ii ureaza succes noului solist, Toni Seicarescu, care a cantat alaturi de Directia 5.

"Eu ma bucur foarte mult ca, mai ales pana in 1989, au fost foarte multe momente cand am simtit ca toate sperantele lor (ale fanilor – n. red.) erau in noi si, fiind eu in fata, in linia intai, erau in mine. Si chiar m-am simtit onorat si privilegiat pentru chestia asta, a fost o onoare extraordinar de mare ca, fiind acolo, in linia intai, sa reprezint sperantele si visele unor generatii intregi. A fost frumos, dar orice vis frumos dispare dimineata si momentul asta a venit acum", le-a marturisit Minculescu fanilor.

×