x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Cristi Minculescu şi familia s-au întors în ţară

Cristi Minculescu şi familia s-au întors în ţară

17 Apr 2009   •   00:00

Cristi Minculescu şi familia sa s-au întors în România, după ce, în urmă cu mai puţin de o lună, cântăreţul a fost supus unui transplant hepatic într-o clinică din Germania, donatorul fiind chiar soţia sa, Rodica.



"Este deja acasă", a declarat Cosmin Nicoară, managerul trupei Iris. "M-a sunat astăzi de la München să-mi spună că se urcă în avion şi să vin să îl iau de la aeroport", a mai spus el. Potrivit lui Nicoară, starea de sănătate a soţilor Minculescu este bună, aceştia urmând să-şi petrească Paştele acasă, în familie.

"Acum le trebuie o perioadă de acomodare cu tratamentul", a precizat managerul formaţiei Iris. Acesta a mai spus că, pentru o perioadă, Minculescu "are restricţie la comunitate", pentru că medicii i-au recomandat să nu iasă din casă şi să nu primească vizite.

"Deocamdată trebuie să stea în mediul lui şi să ia în greutate", a mai spus Nicoară. De la transplantul hepatic care a avut loc la 24 martie, cântăreţul a mai suferit două intervenţii chirurgicale. În vârstă de 50 de ani, Minculescu suferă de o boală ereditară, polichistică hepato-renală, moştenită de la tatăl său.

Această boală se caracterizează prin apariţia în ficat şi rinichi a unor chisturi care evoluează şi care pot duce la afectarea funcţiilor organelor.

×
Subiecte în articol: muzica