x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Cu Rezident Ex ajungi la Sonisphere UK 2013. Se mai pun la bătaie şI două chitare Fender

Cu Rezident Ex ajungi la Sonisphere UK 2013. Se mai pun la bătaie şI două chitare Fender

de Alex Revenco    |    04 Sep 2012   •   18:15
Cu Rezident Ex ajungi la Sonisphere UK 2013. Se mai pun la bătaie şI două chitare Fender

Dupa prestatia demna de un supergrup, de la festivalul Folk You in Vama Veche, Rezident Ex va sustine vineri, 21 septembrie, la Arenele Romane, singurul concert din Bucuresti in acest an. Este alcatuit din muzicieni "grei" ai rockului timisorean stabiliti in strainatate – Adrian Popescu (chitara, absolvent S.A.E. Paris, Franta), Christian Podratzky (bass, Berlin, Germania), Ovidiu Ioncu "Kempes" (voce, Brisbane, Australia), Tavi Iepan (chitara, Hamburg, Germania) – la care se adauga Florin Cvasa (tobe, Timisoara) si chitaristul Matthias Lange din Hamburg, care canta si in grupul Metallium.

Cu prilejul concertului din Capitala, Rezident Ex ofera fanilor un dar special: unul dintre spectatorii prezenti la concertul din 21 septembrie va castiga un abonament la editia din Marea Britanie a Festivalului Sonisphere 2013!

Pentru a lua parte la tombola trebuie sa parcurgi urmatorii pasi:
1. inregistreaza-te, cu numele si e-mail-ul, in sectiunea newsletter de pe http://www.kompasevents.ro;
2. completeaza, in campul destinat comentariilor, codul de bare al biletului/biletelor pe care le detii. Toate codurile de bare valide vor fi inscrise la tombola ce are ca miza participarea la Sonisphere 2013.

Castigatorul concursului organizat de Kompas Events si Metalhead va fi extras chiar in ziua concertului. Cei care vor fi prezenti la concertul Kempes & Rezident Ex de la Arenele Romane mai pot castiga si doua chitare cu autografe, oferite de Rock FM si Guitar Shop. Seriile biletelor castigatoare vor fi extrase, chiar in cadrul concertului, de un DJ Rock FM. Tombola are ca miza o chitara acustica Fender CD-60 si o chitara electrica Squier by Fender Bullet Stratocaster HSS.

Reamintim ca la concertul Rezident Ex, cu grupul timisorean Desant in deschidere, sunt doua categorii de bilete: 60 de lei – acces general si 100 de lei – VIP (intalnire & fotografie cu trupa, sesiune de autografe, afisul evenimentului semnat de artisti). Biletele se gasesc in reteaua BILETOO, punctele de vanzare fiind la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Libraria Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor.
Cei care doresc sa comande online o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro. Bilete in format electronic sunt disponibile pe www.rezervariclub.ro. Platesti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete si primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare, in ziua concertului, alaturi de prietenii tai.

×