x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Depeche Mode, iulie sau septembrie ?

Depeche Mode, iulie sau septembrie ?

19 Mai 2009   •   00:00
Depeche Mode, iulie sau septembrie ?

Din cauza unor probleme de sanatate ale solistului Dave Gahan, spitalizat marţea trecută la Atena, formaţia Depeche Mode fost nevoita sa-si amane sase concerte programate in cadrul turneului international "Tour of The Universe”, inclusiv pe cel la Bucuresti.



Ca urmare a zvonurilor aparute recent in media despre data reprogramarii concertului de la Bucuresti, Laura Coroianu, Director Executiv Emagic, a declarat: "De obicei evitam sa comentam zvonuri, dar de data aceasta o vom face, pentru ca nu dorim ca fanii Depeche Mode sa fie indusi in eroare in vreun fel. Suntem in discutii cu reprezentantii trupei inca din momenul in care amanarea concertului din 16 mai a fost anuntata oficial. Intr-adevar, avem in vedere doua perioade - iulie sau septembrie 2009, si suntem in negocieri avansate cu agentul turneului, insa luarea deciziei finale implica mai multi factori de care trebuie tinut cont - programul trupei, disponibilitatea locatiei, etc. Speram ca pana la sfarsitul acestei saptamani sa avem vesti bune privind starea e sanatate a lui Dave, precum si mai multe detalii privind noua data a concertului".

Celor care si-au cumparat bilete pentru show-ul din 16 mai le este recomandat sa le pastreze, acestea pastrandu-si valabilitatea si pentru noua data a concertului, odata ce aceasta va fi confirmata oficial. In cazul in care exista persoane care si-au cumparat bilet dar din diferite motive nu pot sau nu doresc sa participe la eveniment la noua data, acestea isi pot recupera banii de la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat biletul, incepand de astazi, 20 mai. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid, intr-un interval de 12 saptamani de la aceasta data. De asemenea, cei care doresc au posibilitatea de a preschimba biletele Depeche Mode cu bilete la B'ESTFEST, mai multe detalii privind aceasta optiune fiind disponibile pe site-urile www.emagic.ro, www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro. Pentru cele mai recente stiri legate de concertul Depeche Mode, cei interesati sunt rugati sa verifice www.emagic.ro.

×
Subiecte în articol: muzica depeche mode