x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Discuri pentru player

Discuri pentru player

17 Aug 2007   •   00:00

The Police

Un dublu album, cu acelaşi titlu, ce conţine 28 de hituri din repertoriul celebrei trupe britanice, apărut recent la Universal Music. Anul 2007 reprezintă un moment important in istoria formaţiei, care s-a reunit pentru un turneu mondial care a inceput "timid" şi a continuat in mare forţă, majoritatea biletelor fiind sold out, in timp record. Roxanne,

Message In A Bottle, Can’t Stand Losing You, Every Breath You Take şi Syncronicity (in două variante) nu lipsesc de pe acest nou material discografic.

Sum 41

Underclass Hero. Este cel de-al cincilea album de studio al trupei adesea asemuită cu Blink 182 sau chiar cu Green Day. Stilul abordat, punk-pop cu versuri ironice, i-a făcut cunoscuţi in răndul tinerilor din intreaga lume, ajungănd să cănte pe cele mai mari scene. Ca şi celelalte albume, Underclass Hero s-a bucurat de o foarte bună primire atăt din partea jurnaliştilor, căt şi a fanilor. Walking Disaster, Speak Of The Devil, Dear Father, Count Your Last Belssings sunt căteva dintre piesele acestui excelent disc.

Sarah Connor

Soulicious. Interpreta germană a devenit celebră in urmă cu cinci ani, cănd a lansat From Sarah With Love, o baladă emoţionantă care a devenit rapid un mare hit atăt in Europa, căt şi in Statele Unite. Cu rădăcini americane (bunicul ei s-a născut la New Orleans), Sarah a crescut intr-un mediu in care se asculta multă muzică, mai ales gospel, şi a invăţat să cănte de mică. Are o voce impresionantă, caldă şi puternică in acelaşi timp iar noul disc (cu 14 căntece) ii consolidează poziţia de star.

Tokio Hotel

Scream. Idolii puştoaicelor din Europa au o comunitate de fani in continuă creştere, discuri de aur şi platină pentru vănzările albumului de debut, Schrei, dar şi pentru cel de-al doilea, Zimmer 483. Cu un look nonconformist, băieţii se bucură de o puternică susţinere media din partea revistelor pentru adolescenţi, televiziunilor şi posturilor de radio. Prin Universal Music Romania, trupa germană este prezentă in magazinele de muzică de la noi cu albumul Scream, varianta in engleză a CD-ului Schrei.

×
Subiecte în articol: muzica