x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Discuri pentru player

Discuri pentru player

28 Sep 2007   •   00:00

Bestial Romanian Metal. Compilaţie alcătuită din două CD-uri, lansată cu prilejul Bestial Metal Fest, festivalul aniversar al casei de discuri. Cei care cumpără dublul CD la intrarea in Live Metal Club au acces liber la festivalul din zilele de 28 şi 29 septembrie.Â

Negură Bunget. Cea mai bine cotată formaţie de la Bestial Records are, de ani de zile, lungi turnee in Occident, căntănd mult mai mult afară decăt in Romănia, unde are două-trei concerte pe an. Este primul grup lansat sub sigla Bestial Records, iar prime-le trei discuri au fost reeditate in 2004, intr-o ediţie box-set de lux, sub formă de triplu CD.

Kratos. Căştigătoare a ediţiei din 1998 a festivalului Top T Buzău, formaţia Kratos a primit din partea Bestial Records drept premiu producerea şi lansarea albumului "Looking Behind the Mirror".

My Shadow. Este albumul de debut al tănărului grup timişorean de gothic-doom, apărut anul trecut la Bestial Records. Editarea acestui disc a avut loc ca urmare al interesului publicului faţă de My Shadow, formaţie solicitată pentru numeroase concerte in Timişoara şi nu numai.

×
Subiecte în articol: muzica