x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Don Pasquale, spectacol eveniment pe scena Salii Radio din Bucuresti

Don Pasquale, spectacol eveniment pe scena Salii Radio din Bucuresti

de Sebastian S. Eduard    |    26 Apr 2013   •   21:38
Don Pasquale, spectacol eveniment pe scena Salii Radio din Bucuresti

Cu ocazia Sarbatorilor Pascale, cea mai tanara orchestra din Romania, Silvestri Orchestra, impreuna cu patru artisti lirici romani, tineri si in plina cariera internationala, va ofera un eveniment extraordinar pe scena Salii Radio, din Bucuresti (sambata seara, 27 aprilie, ora 19:00).
 
Tenorul Bogdan Mihai, soprana Rodica Vica, bas-baritonul Zoltan Nagy si baritonul {erban Vasile, acompaniati de Silvestri Orchestra, sub bagheta maestrului Gabriel Bebeselea, va invita la opera comica Don Pasquale de Gaetano Donizetti in concert intr-o punere in scena deosebita.
 
Spectacolul va avea loc sambata, 27 aprilie de la ora 19.00, pe scena Salii Radio pe care, de-a lungul timpului, au urcat mari nume ale scenei lirice romanesti.
 
Tenorul Bogdan Mihai si bas-baritonul Zoltan Nagy sunt doi reprezentanti de seama ai scolii romanesti de canto. Chiar daca sunt foarte tineri, au fost deja aplaudati pe cele mai mari scene lirice ale lumii, Zurich si Berlin, Paris si Viena, Sankt Petersburg si Tokio. La fel de tineri si de talentati, Rodica Vica si Serban Vasile, sunt la inceputul unei frumoase si bogate cariere internationale. Dupa ce au fost aplaudati de publicul din romania, au fost invitati de Opera din Viena si de celebra Metropolitan Opera din New York.
 
Mai multe detalii despre eveniment puteti regasi pe pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/SilvestriOrchestra
 
Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro sau la casa de bilete a Salii Radio.

×