x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica “Drum bun” Tom Bogdan Groman

“Drum bun” Tom Bogdan Groman

de Alex Revenco    |    24 Noi 2010   •   21:15

La 18 noiembrie, fostul toboşar al trupei bucureştene Dodiez (în prezent Deathdrive), trecut şi pe la Negative Core, a încetat din viaţă la Spitalul de Urgenţă din Bucureşti, în vârstă de 28 de ani. În numele colegilor de la Deathdrive, chitaristul Pixy a declarat:

“Tom a marcat decisiv existenţa trupei Dodiez. A fost membru din 2003 pînă în 2007, timp în care am compus în jur de 15 piese - materializate într-un demo, un EP şi un videoclip - şi am cîntat în, probabil, 20- 30 de concerte. Compunea activ parţi sau piese, aportul său fiind mai mult decît semnificativ sau motivant. Tom a fost primul muzician pe care l-am întîlnit şi alături de care am cîntat. Nu întîmplător spun muzician, pentru că el nu doar bătea la tobe, ci cînta la ele. Avea un simţ muzical deosebit şi cînta, în afară de tobe, şi la chitară, bass sau pian. Nu ca un virtuoz, dar mai bine decît mulţi dintre noi...”

 

Vicenţiu Alex şI Costin Chioreanu (Mediocracy) au transmis următorul comunicat:

Pe scenă vor urca trupele MEDIOCRACY, WHITE WALLS, NEVERGOINGHOME, DAYS BEFORE DISSAPEARANCE şi NEGATIVE CORE PROJECT, trupe care au în componenţele lor prieteni şi foşti colegi de trupă de-ai lui Tom. Preţul biletului este 15 lei, iar absolut toţi banii vor fi donaţi familiei; nici trupele nici organizatorii nu vor păsta vreun ban. Nu vrem să transformăm dispariţia sa într-un circ, aşa că ne dorim ca acest eveniment să rămînă one time only şi ne aşteptăm ca toţi cei care vor veni şi ne vor sprijini să respecte asta şi să aprecieze gestul nostru la adevărata sa valoare.

Cu siguranţă Tom merită mai mult. Noi atât putem face şi ne vom da silinţa să fie un eveniment cît mai special, aşa că vă aşteptăm pe toţi acolo, să ţipaţi atât de tare, încât să ne audă şi din lumea de dincolo şi să se bucure că suntem împreună şi nu l-am uitat.>

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: arte muzica