x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Enrique Iglesias a fost supus unei intervenții chirurgicale după ce s-a rănit în timpul unui concert

Enrique Iglesias a fost supus unei intervenții chirurgicale după ce s-a rănit în timpul unui concert

02 Iun 2015   •   21:29
Enrique Iglesias a fost supus unei intervenții chirurgicale după ce s-a rănit în timpul unui concert

Muzicianul spaniol Enrique Iglesias, care s-a rănit la mâna dreaptă cu o dronă în timpul unui concert desfăşurat sâmbătă în oraşul mexican Tijuana, a fost operat luni la Los Angeles, au informat reprezentanţii săi, menţionând că intervenţia a durat 'mai mult decât se estimase anterior', transmite EFE marţi.

'Rana a fost un pic mai gravă decât se apreciase iniţial', a explicat staff-ul interpretului. Acesta a suferit mai multe tăieturi în timp ce mânuia pe scenă o dronă menită 'să dea un mai bun efect vizual' show-ului său. În pofida recomandărilor medicilor, Enrique Iglesias nu şi-a întrerupt concertul după acest accident. Imediat după încheierea spectacolului, el a fost transportat în SUA, pentru a fi tratat într-o clinică de specialitate din Los Angeles.

Conform comunicatului difuzat de managerii săi, artistul a avut o fractură şi a avut nevoie de 'o operaţie de reconstrucţie' după care 'se va recupera în totalitate în următoarele săptămâni'.

Citește și: Enrique Iglesias s-a rănit în timpul concertului din Mexic (VIDEO)

Turneul în care se afla pentru promovarea celui mai recent album al său, intitulat 'Sex and Love', a fost întrerupt şi va fi reluat la 3 iulie, tot în Mexic.

Apreciatul cântăreţ pop de 40 de ani, deţinător a numeroase premii de prestigiu, nu este singur în aceste momente dificile, ci asaltat de dovezi de simpatie şi compasiune din partea numeroşilor săi fani, care au inundat reţelele de socializare cu mesaje de susţinere, multe dintre ele scrise pe mână sau pe palme.

×
Subiecte în articol: enrique iglesias ranit