x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Eric Sardinas live

Eric Sardinas live

de Alex Revenco    |    22 Mar 2009   •   00:00
 Eric Sardinas live
Sursa foto: Favored Nations label/

Unul dintre cei mai mari chitarişti din lume cântă mâine seară la Bucureşti, începând de la ora 19:00.

Event Plus continuă seria Blue Moods prin concertul Eric Sardinas ce va avea loc în Becker Brau, Live Music, cu George Baicea Electric Blues Band în deschidere. Concertul este al şaptelea din seria "Anotimpuri ale Blues-ului", iniţiată de Ioan Big.

Event Plus şi-a propus să aducă în România, o dată la trei luni, cu o frecvenţă menită a respecta anotimpurile, artişti de blues cu renume internaţional şi cu un aport unic în ceea ce priveşte calitatea şi complexitatea interpretării. După cum ştiu amatorii de gen, din aceeaşi serie au făcut parte concertele Sugar Blue, Bob Brozman, Louisiana Red, Angela Brown, Papa George şi, la sfârşitul anului trecut, John Hammond.

Aflat pentru a doua oară în România (prima dată a avut o entuziasmantă prestaţie la Sala Palatului, în deschidere la Steve Vai), Sardinas, voce şi chitară, ne va delecta în cadrul unui concert de electric blues. Cunoscut în întreaga lume pentru stilul său puternic, energic şi intens, Eric Sardinas este un precursor al blues-ului contemporan care îmbină sound-ul acustic tradiţional cu electric blues, rock, pop, R&B şi folk.

×
Subiecte în articol: muzica