x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Flash out

Flash out

03 Aug 2007   •   00:00

COLABORARE. The Scissor Sisters au cooptat-o pe Kylie Minogue pentru a inregistra căteva piese noi impreună. Jake Shears - frontmanul - a mai colaborat cu artista australiană şi in 2004 la peisa "I Believe in You". "Am tras din greu şi am pus-o la muncă pe Kylie, insă am mai făcut şi căte o pauză de shopping. Nu exagerez, dar am lucrat zi şi noapte", mai spune Jake.

AKON LA PARIS. Cu toate că debutul muzical al lui Paris Hilton nu a fost unul strălucitor, celebra moştenitoare nu se dă bătută şi intenţionează să dea lovitura cu cel de-al doilea material discografic al său - cu "puţin" ajutor de la Akon. In prezent, Paris se află in studio pentru a inregistra căteva piese noi, iar Akon a declarat intr-un interviu recent că ar fi incăntat să o ajute pe tănăra artistă. "Mi-ar plăcea să semneze cu casa mea de discuri. I s-ar potrivi ceva drăguţ, doar pentru femei, un fel de imn", a mărturisit creatorul hiturilor "Smack That" şi "Don’t Matter".

LIVE. Supravieţuitorii Led Zeppelin vor reedita singurul lor album live, alături de acesta fiind inclus şi un film-concert descris de Q Magazine drept "una dintre cele mai mari catastrofe rock ‘n’roll". "The Song Remains the Same" prezintă piese din copleşitoarea reprezentaţie Led Zeppelin desfăşurată pe durata a trei nopţi la Madison Square Garden din New York in 1973 şi lansată iniţial pe vinil in 1976. Ambele pachete vor apărea pe piaţă la sfărşitul lunii noiembrie şi vor mai cuprinde trackuri nelansate şi diverse materiale bonus. Tot in noiembrie, Robert Plant şi co. vor mai lansa o compilaţie de 24 de hituri intitulată "Mothership".

×
Subiecte în articol: muzica