x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Flashout

Flashout

13 Iul 2007   •   00:00

NOU ALBUM. Alicia Keys lucrează la un nou album pentru realizarea căruia a făcut echipă cu Linda Perry. Materialul are ca nume provizoriu "As I Am" şi mai include colaborări cu John Legend şi Timbaland. Vorbind despre Perry, Alicia Keys a spus: "A făcut o muncă incredibilă". Printre melodiile care vor apărea pe viitorul album al Aliciei se numără: "Superwoman", "Saviour", "Reckless", "Like You’ll Never See Me Again", "Lesson Learned", "Heavy Times" şi "Sweet Tooth". Solista a declarat că dacă totul merge aşa cum a plănuit, noul disc va ieşi pe piaţă in octombrie.

              Â

FANII VOTEAZĂ. Un triplu disc retrospectiv Bob Dylan va ieşi pe piaţă la 1 octombrie. Compilaţia, intitulată "Dylan", acoperă patru decenii de carieră ale legendarului muzician, dar lista căntecelor sale nu e incă definitivă. Materialul va cuprinde piese alese de fani, care votează incă pe site-ul www.dylan07.com. Acest site a organizat şi o expoziţie foto online cu poze reprezentative pentru ideea de Bob Dylan, trimise de fani. Colecţia de căntece va ieşi pe piaţă in două versiuni diferite, cea de lux avănd in plus fotografii şi-un cd suplimentar cu 18 căntece.

Â
PLAGIAT. Avril Lavigne a fost dată in judecată de membrii unei trupe rock din anii ’70, pe motiv că le-a "furat" o piesă apărută in 1979. Avril a a fost chemată in instanţă de membrii trupei The Rubinoos, pentru că, spun ei, hit-ul "Girlfriend" este plagiat după o piesă de-a lor. "Nu suntem atăt de naivi incăt să credem că este o coincidenţă. Ritmul, versurile sunt identice!", a declarat unul dintre compozitorii piesei originale. (R.G.)

×
Subiecte în articol: muzica