x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Formaţia Diesel 7 clipuri în 3 zile

Formaţia Diesel 7 clipuri în 3 zile

de Alex Revenco    |    16 Sep 2012   •   17:10
Formaţia Diesel 7 clipuri în 3 zile

Infiintata in urma cu trei luni, dupa retragerea lui Sorin Danescu din Vita de Vie, formatia Diesel a reusit deja sa stabileasca un record, filmand sapte videoclipuri in doar trei zile.

Desi Sorin e familiarizat cu postura de producator video si regizor, fiind responsabil pentru cateva productii ale trupei Vita de Vie, de aceasta data Danescu &Co au apelat la o echipa de filmare alcatuita din Serban Ionescu - director de imagine, Mihai Calangiu - operator si Bogdan Grigore - asistent imagine.

Primele videoclipuri, 'Mr. Jones' si 'Hei gropare' au fost deja lansate iar grupul Diesel (Sorin Danescu - voce, pian,Geani Matei – tobe, Bogdan Diaconeasa – bas, Hunor Orth – chitara) are primul concert la The Silver Church, pe 18 octombrie 2012. Alaturi de ei vor aparea mai multi instrumentisti invitati.

La concertul lor, intrarea este 15 lei iar biletele se gasesc in reteaua Eventim, atat online pe eventim.ro cat si in magazinele Germanos, Orange, Vodafone, DOMO, Unirea Shopping Center, Sala Palatului, librariile Carturesti si Humanitas, magazinul Muzica si Bneasca Shopping City.

×