x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Frank Gambale live!

Frank Gambale live!

de Alex Revenco    |    05 Apr 2009   •   00:00
Frank Gambale live!
Sursa foto: Roland Romania/

Celebrul chitarist australian de jazz fusion concertează la 9 aprilie, în formula Electric Trialogue Project



După concertul din 2007, când a fost acompaniat de Alain Caron - chitară şi Otmaro Ruiz - pian, Frank Gambale, fost preşedinte al secţiei chitară din Academia de Muzică din Los Angeles, revine la Bucureşti cu un nou proiect. Este vorba despre Electric Trialogue, care include, pe lângă Profesor, alţi doi muzicieni şcoliţi la Berklee College of Music, canadianul Alain Caron la bass şi americanul Johnny Rabb - percuţie.

Organizat de Roland Romania şi Becker Brau, concertul de joi începe la ora 20:00, formaţia Platonic având onoarea de a cânta în deschidere. În pauza dintre cele două recitaluri veţi putea admira o chitară deosebită, Fender Telecaster Custom, unică în lume ca model şi cea mai scumpa chitară din România la ora actuală, ce va fi prezentată de Christi Becker, proprietarul ei. Chitara, în valoare de 25.000 $, a fost făcută la comandă şi lucrată manual de maestrul lutier Yuri Shishkov de la Fender Factory din Corona, California.

Intrarea la concertul Frank Gambale costă 70 de lei, biletele fiind disponibile la clubul Becker Brau Live, la www.diverta.ro şi www.myticket.ro.

×
Subiecte în articol: muzica