x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Gheorghe Zamfir, concerte în Elveţia şI Germania

Gheorghe Zamfir, concerte în Elveţia şI Germania

de Luminita Ciobanu    |    27 Noi 2013   •   14:59
Gheorghe Zamfir, concerte în Elveţia şI Germania

Maestrul Gheorghe Zamfir, alături de taraful său,  a susţinut un concert extraordinar în seara de 25 noiembrie, la Berna. Organizat de Ambasada României în Confederaţia Elveţiană şi Principatul Liechtenstein, evenimentul este inclus în cadrul manifestărilor dedicate sărbătoririi, la 1 decembrie, a  Zilei Naţionale a României. În program s-au  regăsit piese din repertoriul internaţional dar şi din cel tradiţional românesc.

Spectacolul a fost realizat cu sprijinul Ministerului român al Afacerilor Externe, Departamentului pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri şi Turism, respectiv Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

Pe de altă parte, joi, 28 noiembrie, tot în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Naţionale, Gheorghe Zamfir va concerta la Berlin, la invitaţia Ambasadei române şI a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni. De această dată, repertoriul abordat va fi diferit, maestrul Zamfir fiind acompaniat la orgă de muzicianul Christian Micşunescu, evenimentul desfăşurându-se în catedarala Herz Jesu Kirche.



×