x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Gripa porcină amână concertul Arch Enemy în Mexic

Gripa porcină amână concertul Arch Enemy în Mexic

de Catalina Iancu    |    09 Mai 2009   •   00:00

Turneul trupei suedeze Arch Enemy în America Latină s-a încheiat mai repede decât şi-ar fi dorit muzicienii: cel de-al şaselea concert, prevăzut să aibă loc în Ciudad de Mexico, a trebuit anulat, din cauza epidemiei de gripă.



Potrivit chitaristului Michael Amott, "spectacolul din 8 mai, din Mexic, a trebuit anulat din cauza haosului şi restricţiilor cauzate de gripă. Nu ne pare deloc bine, dar nu avem ce face. Singura măsură pe care am putut-o lua în favoarea fanilor noştri de acolo a fost să găsim repede în programul nostru o dată la care să mergem să cântăm în Mexic. Aşadar, la 20 august vom fi în Ciudad de Mexico, iar cele 2.500 de bilete vândute la concertul din 8 mai vor rămâne valabile pentru acea dată".

Chiar şi cu un turneu scurtat de gripa porcină, cei de la Arch Enemy au fost încântaţi de primirea ce le-a fost făcută în America Latină: "Am cântat în Venezuela şi Columbia pentru prima dată în carieră, iar fanii au fost senzaţionali. Acei oameni trăiesc şi respiră metal... Şi întoarcerea în Brazilia şi Argentina a fost plăcută, la fel ca şi oprirea în Santiago de Chile. Păcat că acest din urmă show a fost şi ultimul al turneului..." Suedezii vor reveni în Europa, pentru o nouă serie de concerte. Turneul va include şi un show la Diesel Club din Budapesta, această oprire fiind cea mai accesibilă pentru fanii români.

×
Subiecte în articol: muzica