x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica HAVASI, pe aceeaşi scenă cu 100 de artişti din întreaga lume

HAVASI, pe aceeaşi scenă cu 100 de artişti din întreaga lume

de Dana Andronie    |    28 Oct 2012   •   18:28
HAVASI, pe aceeaşi scenă cu 100 de artişti din întreaga lume

Noua producţie HAVASI Symphonic Concert Show programată pentru 3 noiembrie, la Sala Palatului, se anunţă a fi o experienţă simfonică copleşitoare. După ce în 2011 a cucerit publicul din România printr-un concert cu casa închisă, Havasi revine cu un spectacol mai fascinant. Ultimele locuri mai sunt disponibile doar la primele patru categorii de preţ şi mai pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online de pe www.myticket.ro.

HAVASI Symphonic Concert Show este o producţie grandioasă ce va reuni pe scena Sălii Palatului peste 100 de artişti din întreaga lume, din India pâna în Armenia, cât şi din România, printr-un grup de tineri extrem de talentaţi şi atent selecţionaţi din rândurile studenţilor la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti.

"Concertul din 2011 de la Bucureşti a fost o experienţă fantastică. De atunci, multitudinea de mesaje şi gânduri venite de la fani m-au făcut să mă îndrăgostesc de căldura şi receptivitatea românilor. Sunt norocos să revin în această ţară minunată unde oamenii pot înţelege atât de bine emoţiile transmise de muzica mea. De abia aştept să restabilesc puternica conexiune iniţiată anul trecut şi să ofer înapoi, cum ştiu eu mai bine, dragostea primită de la publicul român”, a declarat HAVASI.

×
Subiecte în articol: Havasi