x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica În 2013, Roger Waters ar putea veni în Europa cu „The Wall”

În 2013, Roger Waters ar putea veni în Europa cu „The Wall”

de Alex Revenco    |    10 Ian 2012   •   21:00
În 2013, Roger Waters ar putea veni în Europa cu „The Wall”

Intr-un interviu recent acordat publicatiei 'Rolling Stone', Roger Waters a anuntat programul de concerte din acest an si faptul ca in 2013 ar putea reveni in Europa. Dupa o calatorie triumfatoare in America de Nord in 2010 fli Europa in 2011 fli in urma unor vanzari record pentru inceputul anului 2012 in America de Sud, Roger Waters a spus ca revine cu turneul 'The Wall Live' in America de Nord, pentru un set de concerte, din luna mai si pana in iulie.

Acestea vor avea loc in unele localitati care nu au fost incluse in turneul din 2010, dar si in altele unde exista un interes enorm pentru acest spectacol. Desi Waters a marturisit ca spectacolul 'The Wall Live' nu a fost conceput sa aiba o amploare compatibila cu un stadion de fotbal, la sfarsitul lui martie a.c. si inceputul lui aprilie, el va sustine cinci concerte pe Stadionul Olimpic Joao Havelange din Rio de Janeiro, Stadionul Morumbi (fost Cicero Pompeu de Toledo) din Sao Paolo si Stadionul Foro Sol din Mexico City.

De asemenea, printre concertele din Statele Unite si Canada s-a 'strecurat' si cel din 26 mai, programat pe Stadionul BC Place din Vancouver. Ceea ce ne face sa speram ca in 2013 sunt sanse sa-l vedem la Bucuresti pe Roger Waters cu 'The Wall', pe National sau in Piata Constitutiei. In iulie 1990, Roger Waters a cantat piesele dublului album, la Berlin, pentru a marca daramarea zidului, cu opt luni in urma. Atunci, alaturi de Waters, au urcat pe scena: Scorpions, The Band, The Hooters, Van Morrison, Joni Mitchell, Marianne Faithfull, Jerry Hall, Bryan Adams, Cyndi Lauper, Snowy White si multi altii. In actualul turneu 'The Wall Live' muzicienii care il acompaniaza pe Roger Waters – solist vocal, bass sunt: Graham Broad –tobe, Dave Kilminster, G.E. Smith, Snowy White –chitare, Jon Carin si Harry Waters –keyboards, Robbie Wyckoff –vocal, Jon Joyce, Mark Lennon, Michael Lennon, Kipp Lennon –backing vocals.

×
Subiecte în articol: muzica