x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Justin Bieber

Justin Bieber

de Oana-Maria Baltoc    |    02 Iul 2010   •   00:00
Justin Bieber

Răsfăţatul vedetelor americane, noua senzaţie din industria muzicii internaţionale



5796-125205-untitled1.jpgAre numai 16 ani şi face furori în America. Adolescentul Justin Bieber este un autodidact, iar perseverenţa şi un dram de noroc i-au adus mai repede decât s-ar fi aşteptat celebritatea.

A învăţat de unul singur să cânte la pian, tobă, chitară şi trompetă, iar în 2007 a început să-şi posteze pe Youtube videoclipurile în care cânta piesele lui Usher, Chris Brown sau Stevie Wonder.

Ascensiunea a început din momentul în care puştanul a fost remarcat de Scooter Baun, managerul său în prezent. Aşa a ajuns să-l cunoască pe Usher, unul dintre cântăreţii ale căror melodii le interpreta pentru publicul de pe Youtube, alături de care a şi înregistrat piesa "Somebody to Love".

Pentru colaborarea cu Usher, mentorul său, Bieber chiar a fost nevoit să refuze o pro­punere venită din partea lui... Justin Timberlake. Albumul lui, "My World 2", a urcat pe primul loc în Billboard 200, Justin Bieber devenind astfel cel mai tânăr artist solo din istorie care a înregistrat o astfel de performanţă. La fel de bine primit a fost şi single-ul "Baby" realizat împreună cu Ludacris (cu peste 180.000.000 de vizualizări pe Youtube), dar şi melodia "Eenie meenie" feat. Sean Kingston.

FANI CELEBRI. Drept dovadă a faptului că steaua lui Bieber străluceşte la intensitate maximă, recent au apărut zvonuri despre presupusul său deces, lucru infirmat de star printr-un mesaj postat pe Twitter.

Apoi mamei lui Bieber, Pattie Malette, i s-ar fi făcut o propunere de-a dreptul indecentă: să pozeze topless în Playboy. Gurile rele spun că refuzul mamei Bieber este numai o strategie de umflare a onorariului deja propus, cam 50.000 de $. Pe de altă parte, un astfel de pictorial ar putea să dăuneze carierei fiului său.

Printre "fanii" celebri ai lui Bieber se numără Kim Kardashian. Frumoasa mulatră s-a topit de plăcere când a auzit că puştanul visează ca ea să-i fie iubită într-o bună zi, aşa că l-a invitat să facă o şedinţă foto în valurile Oceanului Atlantic. Noua stea a muzicii pop/R&B a fost surprinsă apoi în compania lui Miley Cyrus, la o cină în doi. Bineînţeles, au fost imediat cuplaţi de presa de scandal, doar pentru ca Bieber să anunţe că s-au întâlnit pentru a discuta despre posibilitatea înregistrării unui album împreună.

×
Subiecte în articol: muzica