x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Kevin Costner va concerta la Bucureşti

Kevin Costner va concerta la Bucureşti

08 Dec 2011   •   21:00
Kevin Costner va concerta la Bucureşti

Premiat de doua ori cu Premiul Oscar pentru 'Dansand cu lupii', acla­mat de critici pentru rolurile din 'JFK' si 'The Postman' si de­ve­nit sex simbol dupa filmul cult 'The Bodyguard', Kevin Costner se pregateste acum sa-si surprinda fanii din Bucuresti in ipostaza de cantaret. Alaturi de tru­pa sa, Modern West, sta­rul promite un show de senzatie in Club Tri­bute, luni, 12 decembrie, incepand cu ora 20:00. Cunoscutul ac­tor se afla in Romania pentru filmarile la mi­ni­seria 'The Hatfields and MCCoys: An American Vendetta', produsa de History Channel.

Concertul va include cele mai cunoscute piese de pe cele doua discuri lansate pana in prezent: 'Untold Truths' (2008) si 'Turn It On' (2010). Printre hiturile pe care Costner le va canta LIVE se numara 'Superman 14', 'Long Hot Night' sau 'Backyard'. Biletele pot fi cumparate de la Club Tribute vineri si luni, intre orele 10:00-18:00. Numarul lo­cu­ri­lor este limitat, iar pre­tul unui bilet este de 150 RON.

Kevin Costner si-a inceput cariera in ci­nema la varsta de 27 de ani. Primele sale roluri memorabile au fost cel din 'Silverado' (1985) si cel din adaptarea pentru marele ecran a serialului 'Incorupti­bi­lii' (1987). In 1990 a fost recompensat cu doua premii Oscar pentru rolul sau din westernul epic 'Dansand cu lupii'. Au urmat roluri in filme de mare buget, ca 'Robin Hood, printul hotilor', 'JFK', 'Bodyguard' si 'Wyatt Earp, justitiarul Vestului salbatic', dar si in filme cu mai putin succes la public precum 'Waterworld – Lumea Apelor' (1995), 'Postasul' (1997).

×
Subiecte în articol: muzica concert kevin costner