x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica La concertul aniversar, bilete VIP cu 50 de lei

La concertul aniversar, bilete VIP cu 50 de lei

de Alex Revenco    |    02 Dec 2010   •   18:54
La concertul aniversar, bilete VIP cu 50 de lei

Organizatorii au pregătit o categorie specială de bilete VIP pentru fanii împătimiţi ai formaţiei Celelalte Cuvinte, pentru concertul aniversar 29 de ierni de la 15 decembrie, din The Silver Church. Biletele sunt disponibile exclusiv prin reţeaua Eventim, la preţul de 50 de lei bucata. Cei care vor cumpăra bilete VIP vor beneficia de un loc rezervat în separeul VIP de lângă scenă, vor primi un afiş „Celelalte Cuvinte – 29 de ierni” şi vor putea lua parte la o sesiune de autografe oferite de toţi componenţii grupului orădean.

Având în vedere că spaţiul de lângă scenă menţionat este limitat şi numărul biletelor VIP este limitat. Ar mai fi de menţionat faptul că preţul biletelor VIP nu se va modifica după perioada de presale. Celelalte Cuvinte revine în Bucureşti, cu un concert special, care punctează încă un an din cariera uneia dintre cele mai longevive şi mai iubite trupe rock din România. Pentru acest eveniment special a fost ales cel mai frumos şi cel mai potrivit club de muzică live din Capitală, The Silver Church (situat în Calea Plevnei 61).

La 15 decembrie, cei de la Celelal­te Cuvinte aduc cu ei  „Zmeie”, „Scri­sori iubite”, „Stele” şi chiar „Lupi”. Călin Pop – solist vocal, chita­ră solo, Marcel Breazu – bass, Tiberiu Pop – claviaturi, Leontin Iovan – tobe şi Ovi­diu Roşu – inginer de sunet au pregătit un setlist pe măsură, piesele vechi şi noi ce vor răsuna în „biserică” însumând aproximativ trei ore. De 29 de ani „Cuvintele” ne colorează ier­nile, gândurile şi dacă vrei să-i primeşti „Între vise”, vino pe 15 de­cem­brie în The Silver Church, pe la nouă seara! Biletele s-au pus în vânzare în Reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Do­mo, librăriile Humanitas şi online pe www.eventim.ro). Preţul unui bilet este de 30 de lei până în ziua evenimentului şi de 40 de lei la intrare.

×
Subiecte în articol: arte muzica