x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica La Nazareth, mai multe bilete cu loc

La Nazareth, mai multe bilete cu loc

de Alex Revenco    |    15 Dec 2011   •   21:00
La Nazareth, mai multe bilete cu loc

Dupa ce biletele de 120 de lei (cu loc) pentru concertul Nazareth ce va avea loc in prima luna a anului viitor in Hard Rock Cafe s-au epuizat, organizatorii evenimentului au decis su­pli­mentarea acestora. Asadar, cei care vor sa prinda un loc la masa, la concertul legendarei formatii, trebuie sa se grabeasca.

Inca mai sunt bi­le­te la categoriile II – 90 de lei (in pi­cio­are), I – 120 de lei (cu loc) si VIP – 400 de lei (intalnire & poza cu tru­pa, disc semnat de cei din formatie), dis­ponibile in toata reteaua Bileto. Punctele de vanzare se gasesc la Uni­rea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Ade­varul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Pa­la­tu­lui si Palatul National al Copii­lor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face la www.Biletoo.ro sau www.blt.ro. Incasarile rezultate din vanzarea biletelor vor fi donate ta­na­rului pictor Catalin Achim, multi­plu laureat al concursurilor nationale si internationale de profil.

Trei dintre cei prezenti la concert, desemnati prin tragere la sorti, vor pleca acasa cu un tablou al artistului. Nazareth, unul dintre cele mai importante nume din muzica rock a anilor ’70, revine in Romania pentru a sustine un concert la 27 ianuarie 2012, cu ocazia aniversarii celor patru ani de Hard Rock Cafe in Bucuresti. Concertul, produs de Cavalleria Events si Asociatia OST, face parte din turneul international de promovare a celui mai recent album al trupei, intitulat 'Big Dogz'. Lansat in primavara acestui an, 'Big Dogz' este al 22-lea material din istoria grupului si con­ti­ne 11 piese noi. Cea mai cunoscuta pie­sa Nazareth este balada 'Lo­ve Hurts', care a ocupat prima pozitie in topurile din Europa si SUA. In des­chi­dere canta Trooper.

×
Subiecte în articol: muzica