x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Luna Amară îşi lansează videoclipul 'Pietre în Alb'

Luna Amară îşi lansează videoclipul 'Pietre în Alb'

de Alex Revenco    |    21 Feb 2013   •   17:49
Luna Amară îşi lansează videoclipul 'Pietre în Alb'

Sâmbătă, 23 februarie, începând cu ora 21.00, Luna Amară va susţine un concert în Club Fabrica din Bucureşti cu ocazia lansării noului videoclip 'Pietre în Alb'.
Regizat de Dorin Marcu, clipul are la bază un concept original al trupei, care exprimă vizual mesajul muzicii şi al versurilor piesei. În clip apare şI actorul Ovidiu Ghiniţă, tatăl solistului Mihnea Blidaru.
Acesta a declarat: 'A fost foarte fain să pot colabora, în sfârşit, din punct de vedere artistic, cu tatăl meu. El fiind actor iar eu muzician, a fost o colaborare care a venit ceva mai greu... Mă bucur că s-a întâmplat în cele din urmă'.
După acest concert de lansare, Luna Amara va purta videoclipul pe DVD (plus un memory-stick de back-up) prin ţară, în cadrul unui turneu naţional, pentru început. Luna Amara a luat fiinţă în septembrie 2000, la Cluj. De-a lungul anilor, Luna Amară a cântat în deschidere la Paradise Lost, Clawfinger, Apocalyptica, Toy Dolls, HIM, The Exploited, Amorphis, Faith No More, Deftones, Iggy Pop, Ozzy Osbourne. Intrarea este 20 de lei, iar în deschidere cântă trupa Sketch.

×
Subiecte în articol: luna amară