x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Marc Anthony şi-a suspendat concertul din Panama în urma unui ''accident''

Marc Anthony şi-a suspendat concertul din Panama în urma unui ''accident''

07 Mai 2022   •   18:00
Marc Anthony şi-a suspendat concertul din Panama în urma unui ''accident''
Sursa foto: Sursa: Facebook

Cântăreţul Marc Anthony şi-a suspendat concertul de miercuri seară din Ciudad de Panama după ce a suferit "un accident" cu câteva minute înainte de a urca pe scenă, au informat medii locale citate de EFE.

Compania organizatoare, Magic Dreams, care iniţial nu a dat explicaţii despre cele întâmplate şi nici dacă spectacolul se amână pentru altă dată, a emis un comunicat precizând că Marc Anthony a suferit un accident la hotel şi că a primit îngrijiri de la medicii panamezi care i-au stabilit "incapacitatea de a a-şi desfăşura reprezentaţia".

Nu s-a precizat ce tip de accident a suferit artistul portorican. Magic Dreams a adăugat că Marc Anthony a fost "transportat în oraşul Miami pentru a fi tratat de medici specialişti" şi că artistul va lua legătura "foarte curând" cu fanii săi prin canalele oficiale de comunicare pentru a oferi "mai multe informaţii".

Interpretul unor succese ca "Vivir mi vida" şi "Flor Pálida" urma să concerteze pe stadionul Rommel Fernández din Ciudad de Panama, în cadrul turneului său "Pa' allá voy" în faţa a sute de fani. La spectacol urmau să participe şi alţi artişti de renume, precum cântăreţul de salsa Jerry Rivera şi artista panameză Sandra Sandoval.

×
Subiecte în articol: marc anthony