x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Michael Bolton revine în România

Michael Bolton revine în România

31 Mar 2009   •   00:00
Michael Bolton revine în România

Artistul va susţine un concert pe 28 iunie, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, anunţă Agerpres. Bolton a mai concertat în România în 2005 şi 2007.

Biletele au preţuri de 100, 150, 250 şi 350 de lei şi pot fi achiziţionate de la Sala Palatului, reţeaua magazinelor Diverta sau online prin www.myticket.ro. Concertul intitulat "The very best of me" va cuprinde toate hit-urile cunoscute ale artistului, precum "How Am I Suppose to Live Without You", "When a Man Loves a Woman", "Said I Loved You... But I Lied" sau "Can I Touch You There".

Câştigător al mai multor premii Grammy pentru "Cel mai bun cântăreţ" şi posesor al unei stele pe Walk of Fame din Hollywood, Bolton a vândut, de-a lungul carierei, peste 53 de milioane de albume şi a cântat alături de celebrităţi ca Luciano Pavarotti şi Ray Charles, a scris cântece împreună cu Bob Dylan, a compus hit-uri pentru Barbra Streisand şi Kiss, a cântat la chitară cu B.B. King, iar fragmente ale melodiilor lui s-au regăsit şi pe un album al hip-hop-erului Kanye West. Michael Bolton s-a născut în 1953, într-o familie de evrei din statul american Connecticut şi a devenit celebru la începutul anilor '90. (V.A.)

×
Subiecte în articol: muzica