x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Mihai Petre organizează Romanian Open

Mihai Petre organizează Romanian Open

de Sebastian S. Eduard    |    11 Oct 2012   •   21:46
Mihai Petre organizează Romanian Open

După ce săptămâna trecută Mihai Petre şi-a deschis Academia de Dans, eveniment monden la care au participat câteva zeci de persoane care s-au bucurat de demonstraţii live de samba, tango sau vals - în acest week-end el organizează cea mai mare competiţie de dans sportiv din România - Romanian Open. Acest lucru se va întâmpla Sala Rapid din Giuleşti în perioada 13-14 octombrie. Evenimentul reuneşte sute de perechi din întreaga lume. Printre acestea se vor afla şi patru dintre perechile care se află în Top 10 mondial.

"E o competiţie pe care de multă vreme îmi doresc să o organizez la noi. Va fi un spectacol total, o adevărată sărbătoare a dansului! Vom avea concursuri la secţiunile standard şi latino, la toate categoriile de vârstă. Pe lângă câteva dintre cele mai bune perechi din lume, vor fi prezenţi şi antrenori şi arbitri de renume din lumea dansului sportiv. Aşa că, pe 13 şi 14 octombrie, vă invit să vă petreceţi weekend-ul în paşi de dans!", a declarat Mihai Petre.

Mihai Petre a început cu câteva luni în urmă organizarea acestui eveniment, fiind implicat în fiecare detaliu. "Eu sunt un perfecţionist din fire şi îmi doresc că totul să iasă că la carte. Vreau ca un număr cât mai mare de oameni să descopere frumuseţea dansului sportiv şi, de ce nu, să îl şi practice!", a adăugat Mihai.

Galele finale, semifinalele şi finalele vor începe la ora 19.00, atât sâmbătă cât şi duminică.

×
Subiecte în articol: Adelle James Bond