x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ne colindă Ştefan Hruşcă

Ne colindă Ştefan Hruşcă

07 Dec 2010   •   18:36
Ne colindă Ştefan Hruşcă

Ştefan Hruşcă revine în fiecare an în ţară pentru a petrece Sărbătorile de iar­nă în Ieudul natal, din ţinutul Ma­ra­mureşului, dar şi pentru a-i colinda pe români.

Urări de belşug şi rodire, sănătate şi fericire, culese cu multă grijă şi dedicare de la bătrânii satelor, sunt puse în valoare de căldura şi sensibili­ta­tea cu care Hruşcă le interpretează. Unic, original şi tradiţional, artistul ne va umple din nou sufletele de bucurie. Concertul de la Bucureşti va avea loc la Sala Palatului, la 9 decembrie, în timp ce astăzi interpretul aniversează împlinirea a 53 de ani. Concertul de colinde Hruşcă a devenit deja tra­di­ţi­onal. „Mai mult ca nicicând publi­cul simte nevoia de acest fior tra­di­ţi­o­nal. Este cartea noas­tră de identita­te. Este atuul cu care putem răzbate şi cu care ne pu­tem mândri înaintea multor naţii. Pu­blicul vrea sincerita­te şi vrea adevăr. Un concert de colin­de este ca o ru­gă­ciu­ne”, spunea Şte­fan Hruşcă.

De data acesta, startul turneului s-a dat la Beiuş, la 15 noiembrie, ur­mând ca artistul să susţină până la 20 decembrie aproape 40 de concer­te. Hruşcă va colinda nu numai prin oraşe din România ci şi din Italia şi Canada. Cei ce doresc să achi­zi­ţi­o­ne­ze bi­le­te trebuie să se grăbească deoa­re­ce au mai rămas doar cele care costă între 60 de lei şi 150 lei. Acestea se gă­sesc la Sala Palatului şi pe biletoo.ro.

×
Subiecte în articol: arte muzica