x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Nu e “Spirit of Vienna Orchestra”, dar e “Crăciun Vienez”!

Nu e “Spirit of Vienna Orchestra”, dar e “Crăciun Vienez”!

de Dana Andronie    |    17 Dec 2012   •   12:35
Nu e “Spirit of Vienna Orchestra”, dar e “Crăciun Vienez”!

Anularea concertului “Spirit of Vienna Orchestra”, care ar fi trebuit să se desfăşoare în această  seară pe scena Teatrului Naţional Bucureşti, i-a determinat pe organizatori să ia o decizie în favoarea celor care îşi doresc să asiste la un alt eveniment de înaltă ţinută artistică.
Ca alternativă, Asociaţia Culturală Maria Domina le oferă tuturor deţinătorilor de bilete la “Spirit of Vienna Orchestra” posibilitatea de a fi prezenţi la concertul “Crăciun Vienez” susţinut de celebrul violinist şi dirijor Edvin Marton, alături de Vienna Strauss Orchestra, de la Sala Palatului, pe 21 decembrie, începând cu ora 19:00.

Locurile în sala de spectacol atribuite persoanelor interesate vor fi situate în zona ce reflectă costul biletului achiziţionat. Pentru mai multe informaţii clienţii sunt rugaţi să contacteze departamentul vânzări  al Agenţiei Vreau Bilet prin mail la adresa rezervari@vreaubilet.ro sau telefonic la numărul de telefonic 0724.016.269, între orele 10:00-17:00.

De peste 10 ani, Asociaţia Culturală Maria Domina  celebrează  sărbătoarea Crăciunului pe ritmul inconfundabil al muzicii clasice vieneze. “Crăciun Vienez” este un brand longeviv, de nota 10, recomandat şi avizat de public, redat de orchestre simfonice, dirijori sau ansambluri artistice de prestigiu, apreciate la nivel internaţional pentru interpretările impecabile ale faimoaselor opere ce poartă semnătura dinastiei Strauss. Succesul acestui eveniment grandios a fost dovedit şi prin nominalizările/premiile obţinute în decursul anilor ca fiind “Cel mai bun spectacol al lunii decembrie”.     

Câştigător al Premiului Emmy, Edvin Marton va “picta” atmosfera feerică a tabloului de sărbătoare tipic vieneză pe acordurile fine ale vioarei Stradivarius, oferind regalului muzical de la Bucureşti o combinaţie fascinantă de rafinament, energie şi pasiune. Preţul unui bilet oscilează între 220 de lei (Categoria VIP) şi 100 de lei (Categoria a III-a).

×