x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica O afacere de milioane

O afacere de milioane

13 Iul 2007   •   00:00

Noul album Fergie va promova o linie de haine

Chiar dacă albumul lui Fergie de la Black Eyed Peas nu se vinde ca "păinea caldă", asta nu o impiedică pe frumoasa căntăreaţă să căştige o căruţă de bani. Fergie este prima căntăreaţă care va semna un contract cu o casă de modă pentru a promova o nouă linie de haine prin căntecele ei.

CONTRACT. Artista va primi pentru acest gen de publicitate fabuloasa suma de 4 milioane de dolari. Ea va compune şi va cănta piese cu şi despre linia vestimentară Candie’s pe cel de-al doilea album solo pe care urmează să il scoată pe piaţă. Un producător de la casa de discuri a lui Stacy Ferguson a declarat: "Avănd in vedere că vănzările albumului sunt destul de mici şi scad, era silită să găsescă o metodă prin care să-şi promoveze viitorul albumul şi să scoată bani. «Tărgul» pe care l-a semnat este unul care o favorizează pe Fergie, avănd in vedere că cei de la Candie’s nu vor avea nici un cuvănt de spus in legătură cu ce va cănta ea exact". Fanii divei au inceput deja să-şi dea cu părerea despre soarta noului material discografic, fiind puţin dezamăgiţi de alegerea pe care preferata lor, Fergie, a făcut-o.

ICOANĂ. Şi pentru că este o icoană a modei, Fergie este invitată să cănte, alături de alte nume celebre precum J Lo, Aerosmith, Alicia Keys, Avril Lavigne, Santana sau Usher, la cea de-a patra ediţie a Fashion Rocks, eveniment care celebrează relaţia dintre muzică şi modă in cadrul New York Fashion Week şi care va avea loc la data de 6 septembrie la Radio City Music Hall.

Â

Â
In Romănia

Fanii din Romănia o vor putea vedea pe Fergie alături de trupa Black Eyed Peas cu ocazia concertului pe care trupa americană il va susţine in această toamnă la noi, mai exact la 15 septembrie, in cadrul turneului "Pepsi Black Blue and You", un turneu cu totul inedit.

×
Subiecte în articol: muzica